Få flere links fra overskrift.dk

Overskrift.dk har for nyligt introduceret temaer, hvor forskellige redaktører udvælger de bedste blogs og hjemmesider inden for forskellige genrer.

Overskrift.dk (PR 6) giver i forvejen udmærket linkjuice, men her er der en mulighed for at presse lidt mere ud af appelsinen. Hvis man har en blog der passer til et af de eksisterende temaer, er det bare om at bede om at blive optaget i temaet, og så er der ekstra links til din blog.

Hvis der ikke er temaer der passer til ens blog, kan man bede om at blive temaredaktør. Jeg blev direkte spurgt om jeg ville være redaktør for sprog-temaet. Det ville jeg naturligvis gerne, og det har givet mig et permanent link fra temasiden. Super duper, så håber jeg bare at temasiderne kommer til at ranke godt.

3 kommentarer

  • Mette on 9. september 2010 at 22:43

  Hej
  Jeg tjekkede lige linket ud. Jeg synes, at emnerne er ret begrænsede i forhold til alle os, der blogger om familieliv, børn, handicap og personlige blogs. Men det kan da være, at det kommer efterhånden som konceptet udbygges. Jeg vil i hvert fald holde øje med det.

  • Ruben on 10. september 2010 at 20:35
   Author

  Som nævnt kan man søge om at blive redaktør for et tema man synes mangler. Hvis man ikke gider det, må man selvfølgelig leve de temaer der allerede kører.

 1. Tak for det indlæg. Faktisk tak for hele denne blog og 10000kr.dk. Du har sat mig igang med at tjene penge på blogging og hjemmesider. Mange tak!

Skriv et svar

Your email address will not be published.