Tilbage til Put reklamer på hjemmesiden

Sådan indsætter du reklamer i din wordpress blog

Ok, så du har fået oprettet en wordpress blog, fyldt et par indlæg på, oprettet dig hos Google Adsense, og nu vil du gerne have nogle reklamer på siden, så du kan tjene nogle penge. Det kan gøres på flere forskellige måder:

Via widget (anbefales)

 • I dit wordpress kontrolpanel klikker du på udseende > widgets. Her tilføjer du en tekst widget til din sidebar. I den tekst widget indsætter du din adsense annoncekode. Nu vises der adsense annoncer i sidebaren på alle sider af din blog.

Direkte i indlægget

 • Man kan indsætte reklamer separat når man skriver blogindlæg. Det gør man ved at klikke på ‘HTML’ i stedet for ‘visuel’ i toolbaren. Nu vises dit indlæg som html-kode. Her kan du indsætte din annonce-kode og reklamen vil blive vist der i dit indlæg hvor du har indsat den.

Direkte i kildekoden

 • Hvis du er lidt snild til html, kan du indsætte annoncekoden direkte i dit wordpresstemas php-filer, enten via tema-editoren eller fra din pc hvor du uploader dem til serveren. Hvis du ikke fatter hvad jeg snakker om, så undlad at bruge denne metode. Meeen, du er selvfølgelig velkommen til at spørge.

Dette fungerer selvsagt ikke kun med Adsense-annoncer, men med en hvilken som helst bannerkode.

Nu er din blog sat op til at tjene penge. Nu handler det bare om at få besøgende til din blog.

3 kommentarer

  • Simon on 7. januar 2014 at 17:49

  Direkte i kildekoden
  Hvis du er lidt snild til html, kan du indsætte annoncekoden direkte i dit wordpresstemas php-filer, enten via tema-editoren eller fra din pc hvor du uploader dem til serveren. Hvis du ikke fatter hvad jeg snakker om, så undlad at bruge denne metode. Meeen, du er selvfølgelig velkommen til at spørge.

  Det du beskriver her med at indsætte en annoncekode direke i dit wordpresstema php fil, gør det at reklamebannerne så kommer automatisk ind på siden efter hver gang du poster noget nyt?
  Og kan du eventuelt hjælpe med en guide til hvordan man gør det så? 🙂

 1. Hej

  Jeg har oprettet et ad sense konto.
  Genereret en ad sense annoncekode
  Valgt en tekst widget
  Indsat koden i tekstwidget

  Men hvis du kigger på sitet http://www.helmigihammel.com ude til højre under “eventpartnere” fremvises en tom farvet kasse plus denne tekst “(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});”

  Hvad mon er galt?

  • Simon on 11. januar 2014 at 16:49

  Men hvis jeg har et reklame banner fra Coca cola, bare for at nævne et eksempel, hvordan indsætter jeg så det gennem wordpress så det automatisk kommer ind efter hver gang jeg har lavet et post? Hvis du forstår hva jeg mener?

Skriv et svar

Your email address will not be published.