Tilbage til Put reklamer på hjemmesiden

Kom i gang med Google AdSense

Google AdSense er et smart program, som selv undersøger din hjemmeside og finder nogle annoncer der passer til. Når det først er installeret, så kører det af sig selv og du kan tænke på andre ting, mens

Google Adsense optimerer sig selv hele tiden, så jo længere tid du har det installeret, des bedre er det til at vise de annoncer der giver dig den højeste indtjening. Derfor er det smart at få det sat op hurtigst muligt. Samtidig kan du bruge din tid på at udvikle hjemmesiden i stedet for at administrere reklamer.

En lille advarsel: Overhold Googles programpolitikker! På langt sigt kan Adsense blive en af dine største indtægtskilder, så det er meget dumt at blive smidt ud af dem. Læs dem grundigt. Lad især være med at klikke på dine egne annoncer eller opfordre andre til det.

For at sætte google annoncer ind på din side, skal du oprette en annoncekode. Det gør du inde på din adsense-konto hvor du klikker på AdSense-opsætning > AdSense til indhold og derefter følger instruktionen på skærmen.

Det stykke kode du får, skal indsættes i din hjemmesides kildekode. Der går lige nogle minutter før annoncen virker. Sådan indsætter du AdSense-annoncer i din WordPress blog.

Besøg Google AdSense

2 kommentarer

    • Annika on 31. august 2012 at 09:35

    Jeg har et spørgsmål vedrørende Google adsense. For et stykke tid siden tilmeldte jeg mig Google adsense, men jeg tjente ingen penge på det. Istedet blev jeg flere gange trukket mindre beløb fra min konto. Ved du hvordan det kan være, og hvor længe der går inden man begynder at tjene på det?

    Annika Elmvang.

    • Johnson on 2. august 2014 at 11:01

    Tak for at dele dette indlæg om Google AdSense. Google AdSense er virkelig en god måde at generere indtægter fra hjemmesiden. Jeg vil gerne anbefale en hjemmeside http://www.pereponordic.dk/seo-news der kan man også læse meget mere om Google AdSense.

Skriv et svar

Your email address will not be published.