Tilbage til Tjen penge på nettet

Få folk til at besøge din hjemmeside

Besøgende + reklamer = penge. Så enkelt er det. Hvis der er en jævn strøm af besøgende på din side, og der er reklamer på den, vil du før eller siden tjene penge. Hvor meget du tjener, afhænger af hvilke besøgende du har, hvilke reklamer du har og hvordan du præsenterer reklamerne.

Her handler det om at få folk til at besøge din blog, og her er nogle tips.

Lad mig først forklare hvad linkjuice er. Linkjuice er når andre sider linker til din side. Dette opfanges af google, og det betyder som regel at jo flere der linker til dig, og jo større de sider der linker til dig er, des mere trafik vil du få fra google. Det er groft ridset op, og der er mere i det end som så, men lige nu skal du bare vide at alt linkjuice er godt.

Skriv noget godt

Hvis du skriver noget godt, vil folk sikkert besøge din blog igen. Det giver en type besøgende, nemlig loyale brugere. Loyale brugere er ikke nødvendigvis dem du tjener penge på. De er faktisk ofte slemme til ikke at klikke på reklamer, og de produkter du reklamerer for, bruger de måske i forvejen.

Men loyale besøgende er gode til at fortælle om din blog. Det giver ikke bare andre besøgende, men det kan indimellem også betyde at du får noget linkjuice.

Kommenter i andres blogs

Når du skriver en kommentar i en blog, får du et link tilbage til din side. Det kan give noget linkjuice (ikke alle blogs giver linkjuice fordi de benytter noget ondskab der hedder nofollow – mere om det en anden gang).

Men først og fremmest får du noget opmærksomhed. De andre bloggere og kommentatorer bliver opmærksom på dig og vil sandsynligvis lige kigge forbi din side. Måske vil de endda holde øje med din blog. Det kræver selvfølgelig at du har skrevet noget godt (se ovenfor).

Gør opmærksom på din blog

Folk finder ikke selv på at indtaste din url i browseren. De skal have at vide at den findes. Tilføj din hjemmeside til din profil på diverse fora du måtte bevæge dig på, din facebookprofil, link til den i bunden af dine e-mails, osv.

Tilføj dit link til webindekser og søgemaskiner

Du kan få en smule linkjuice ved at tilføje din side til forskellige sider. Her er en liste over sider hvor du kan tilføje dit link.

Køb trafik

Man kan reklamere for sin side på gennem tjenester som google adwords og facebook. Det skal man ikke gøre som det første, men når man begynder at tjene penge på bloggen, er det absolut en god ide at begynde at købe trafik til siden for at tjene endnu mere.

Læs i øvrigt alle mine indlæg der handler om at få trafik til hjemmesiden.