En nem lille online pengemaskine

Jeg har eksperimenteret lidt med et nyt script fra affiliateprogrammet MikkelsenMedia. Scriptet er så venligt at lave en færdig hjemmeside med en masse annoncer.

Scriptet er meget enkelt at benytte. Fra ens konto hos MikkelsenMedia kan man vælge mellem nogle indstillinger mht. sidens udseende og hvilke annoncer der skal være på siden. Scriptet indsættes i et blankt html-dokument, og vupti, så har man en ny hjemmeside. Se hvordan min side ser ud her.

Spørgsmålet er så om og hvordan man kan tjene penge på en side der kun består af annoncer.

Det skal siges at det ikke er let at SEO’e siden. Google kan tilsyneladende ikke indexere siden, men man kan selvfølgelig gøre en masse andre ting. Jeg har imidlertid udelukkende satset på adwords. Jeg har simpelthen købt en masse billig trafik i de forskellige kategorier der er på siden, i håb om at indtjeningen ville overstige udgifterne.

Resultatet for en af de seneste måneder lyder:

  • Adwords: -3.427 kr.
  • Indtjening: 4.047 kr.
  • Overskud: 620 kr.

Ikke en formue, men i betragtning af det minimale arbejde er jeg godt tilfreds. Og nu kører det jo bare derudaf, nærmest automatisk.

Den eneste hage er selvfølgelig at man skal punge ud før man får sine penge. Og det er en relativt snæver margin der er mellem udgifter og indtægter, så man kan ikke lade det passe sig selv fuldstændig.

Jeg er også blevet lidt klogere mht. hvilke annoncer der virker og hvilke der ikke gør, så jeg forventer at overskuddet kan blive større fremover, men nu må vi se.

Både adwords og mikkelsenmedia er selvfølgelig gratis (og jeg får ikke engang penge for at henvise kunder – øv), så det eneste det kræver, er en hjemmesideadresse af en eller anden art. Jeg har bare oprettet et subdomæne på et domæne jeg havde i forvejen, så det er ingen ekstraudgifter der.

Alt i alt en nem måde at tjene lidt ekstra penge på.