En nem lille online pengemaskine

Jeg har eksperimenteret lidt med et nyt script fra affiliateprogrammet MikkelsenMedia. Scriptet er så venligt at lave en færdig hjemmeside med en masse annoncer.

Scriptet er meget enkelt at benytte. Fra ens konto hos MikkelsenMedia kan man vælge mellem nogle indstillinger mht. sidens udseende og hvilke annoncer der skal være på siden. Scriptet indsættes i et blankt html-dokument, og vupti, så har man en ny hjemmeside. Se hvordan min side ser ud her.

Spørgsmålet er så om og hvordan man kan tjene penge på en side der kun består af annoncer.

Det skal siges at det ikke er let at SEO’e siden. Google kan tilsyneladende ikke indexere siden, men man kan selvfølgelig gøre en masse andre ting. Jeg har imidlertid udelukkende satset på adwords. Jeg har simpelthen købt en masse billig trafik i de forskellige kategorier der er på siden, i håb om at indtjeningen ville overstige udgifterne.

Resultatet for en af de seneste måneder lyder:

 • Adwords: -3.427 kr.
 • Indtjening: 4.047 kr.
 • Overskud: 620 kr.

Ikke en formue, men i betragtning af det minimale arbejde er jeg godt tilfreds. Og nu kører det jo bare derudaf, nærmest automatisk.

Den eneste hage er selvfølgelig at man skal punge ud før man får sine penge. Og det er en relativt snæver margin der er mellem udgifter og indtægter, så man kan ikke lade det passe sig selv fuldstændig.

Jeg er også blevet lidt klogere mht. hvilke annoncer der virker og hvilke der ikke gør, så jeg forventer at overskuddet kan blive større fremover, men nu må vi se.

Både adwords og mikkelsenmedia er selvfølgelig gratis (og jeg får ikke engang penge for at henvise kunder – øv), så det eneste det kræver, er en hjemmesideadresse af en eller anden art. Jeg har bare oprettet et subdomæne på et domæne jeg havde i forvejen, så det er ingen ekstraudgifter der.

Alt i alt en nem måde at tjene lidt ekstra penge på.

11 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Nu er jeg ikke den store ekspert indenfor Adwords, men kommer du ikke til at betale uforholdsmæssigt meget for dine Adwords annoncer når din side er “lav kvalitet”?

  Så længe det giver overskud er det selvfølgelig ok, men mon ikke Google opdager det på et tidspunkt?

  mvh
  Mikael

  • Ruben on 2. maj 2010 at 11:54
   Author

  Jeg er heller ikke den store ekspert i hvordan adwords fungerer i detaljer, så jeg ved det faktisk ikke. Men i hvert fald har siden kørt med et rimelig stabilt overskud i et halvt års tid, så hvis google finder på at straffe siden (yderligere?), har det under alle omstændigheder været nemt tjente penge.

 2. Jeg har også kigget lidt på dette script, og har da også allerede udtænk en “mener” jeg selv god måde at få gratis trafik på.

  Jeg er selv igang med at afprøve om det vil virke og du kan læse om resultater på min side når maj ovre.

 3. Kan man tilføje tekst på disse sider? Kunne jo være fedt hvis man kunne skrive et par artikler om emnerne og sætte ind. På den måde får man også lidt trafik igennem google.

  • Ruben on 7. maj 2010 at 12:05
   Author

  Både og. Du kan ikke ændre på scriptet, men du kan indsætte scriptet på en side hvor der er noget andet tekst og andet html, så på den måde kan man vel godt SEO’e det.

 4. Det skal jeg da helt sikkert prøve. Tak for de mange gode indlæg. læser dem flitigt:)

  • Pete on 10. maj 2010 at 14:41

  Hej Ruben

  Det er faktisk ret let at lave denne her ekstra side hos Mikkelsen. Kan du give et hint om hvor mange hits på annoncesiden det har krævet at omsætte de fire tusinde fra Mikkelsen?

  Det som jeg synes er fedt ved dette er at når først det er sat op, så kræver det ikke yderligere vedligeholdelse. Efterhånden som kampagnerne udløb tages de automatisk af siden – og farver og indhold kan styres centralt fra Mikkelsen.

  Godt tip. Har implementeret det rundt omkring…

  Mange hilsner
  Pete ,-)

  • Ruben on 11. maj 2010 at 10:21
   Author

  Det er nemlig smaddernemt. Meget tæt på ægte “set it and forget it”. Jeg tjekker dog statistikken en gang om måneden for at se om det stadig løber rundt.

  Den pågældende måned købte jeg omkring 2000 hits til siden.

  • Casper on 11. maj 2010 at 16:40

  Det er et dejligt at der løbende kommer nye tiltag, men det her giver jeg ikke meget for – jeg vudere det til at have en kort (effektiv) levetid. De forskellige affilaite netværk skulle hellere fokusere på at lave en ordentligt engine, og gøre det nemt at hente annonce og statistik data!

  • Pete on 13. maj 2010 at 12:30

  Tak for det tal Ruben 😉

  Casper – bare lidt nysgerrig. Hvorfor tror du ikke på konceptet fra Mikkelsen media? Det ser OK ud, er nemt at sætte op og skal ikke opdateres løbende, da det er et script der opdateres fra Mikkelsen selv.

  Jeg er i den heldige situation at jeg selv (uden Adwords) kan levere et par tusinde hits til den nævnte type sider, så jeg har valgt at give det er shot.

  Og jo, jeg har allerede her en uge senere, lavet nok på det til at se at det holder.

  Jeg tænker kun i kilder til passiv indkomst, og vil gerne acceptere et lidt lavere respons – bare jeg ikke hele tiden skal sætte kampagner op og pille dem ned igen, når de udløber. På den måde er der nemlig ikke grænser for hvor mange ting jeg kan have kørende.

  Mange hilsner
  Pete 😉

  • Casper on 13. maj 2010 at 13:19

  Hej Pete,

  Jeg var måske også lidt for hurtig ude :-), min fokus har primært ligget på relevante besøgende til mine websites, som er meget branche specifikke.

  Hvis man kan levere et stort antal besøgende, så er jeg sikker på det nok skal give et afkast af an art (hvor meget tjener du i det system pr. besøgende ca.?). Dog tror jeg på at man selv kan gøre det meget bedre, og det er også derfor jeg synes de skulle fokusere på nogle flere løsninger som gør det nemmere at trækker data ind og ud af deres systemer, i stedet for at give os en færdig skabelon. Hvis man kunne få dataene leveret i XML filer, så var jeg på :-).

  Dbh. Casper

Skriv et svar

Your email address will not be published.