Tilbage til Diverse tips og tricks

Skift udseende på din wordpress blog

Temaer

Hvis du vil ændre udseendet af din WordPress blog, skal du gå ind i kontrolpanelet og klikke på den tab der hedder Udseende. Herefter klikker du på Temaer. Her er der som udgangspunkt to forskellige temaer at vælge imellem. Ingen af dem særligt inspirerende.

For at tilføje flere temaer at vælge imellem, kan du gå ind på WordPress’ Theme Directory. Her er der en masse gratis temaer at vælge imellem. Temaer skal downloades til din pc hvorefter du skal udpakke dem og uploade dem til dit webhotel i den mappe der hedder wp-content/themes. Læs hvordan du uploader filer til dit webhotel.

Widgets

Widgets er de små blokke som din sidebar er opbygget af. De viser sådan noget som seneste indlæg, kategorier, arkiv osv. Du kan vælge hvilke widgets din blog skal vise, eller redigere i måden de vises på under widget-tabben i kontrolpanelet. Husk at gemme ændringerne.

Thematic Options

Nogle wordpress-temaer har særlige options. Hvis de har, vises der en særlig tab i kontrolpanelet.

Temaredigering (avanceret teknik)

Hvis du er snild, kan du ændre i selve html-koden på din side. Du kan gøre det fra kontrolpanelet under editor, eller du kan redigere i filerne på din pc og uploade dem. LAD VÆRE med at eksperimentere med dette medmindre du ved præcis hvad du gør – det kan gå grueligt galt.