Så meget tjente jeg på nettet i januar

Så er januar gået, og som jeg lovede på 10000kr.dk i starten af januar, vil jeg fortsætte med at fortælle om hvor meget jeg tjener på nettet her på Araknosofi.

Da januar plejer at være min bedste måned indtjeningsmæssigt, havde jeg regnet med at denne januar ville slå min personlige rekord på 8.453 kr.  i november måned. Det kom jeg ikke til, og man må sige at jeg hurtigt er blevet forvænt med en høj indtægt, for for første gang i et halvt år, synes jeg at måneden har været lidt skuffende.

Her er tallene:

Google Adsense: 4.959 kr.
Adservice: 2.121 kr.
Sponsorcar: 1.784 kr.
Partner-ads: 1.129 kr.
Euroads: 382 kr.
MikkelsenMedia: 363,03 kr.
Tradedoubler: 363,03 kr.

Udgifter: -3.088 kr.

I alt et overskud på  8.013 kr. Og ja, så er man da en snotforkælet unge hvis man er skuffet over det, for det er jo stadig et ret pænt resultat.

Det der har skuffet mest, er at jeg har satset lidt mere på at købe reklame for 10000kr.dk, hvilket ikke har haft den effekt, jeg kunne tænke mig. Reklameudgifterne har således været væsentligt højere end de sidste måneder, men den ekstra satsning har kun lige tjent sig selv hjem, uden at give større overskud.

Og nej, det er ikke en skrivefejl at MikkelsenMedia og Tradedoubler begge har givet 363,03 kr.! Det er et kosmisk numerologisk sammentræf 😉

Affiliateprogrammet Adservice har klaret sig rigtig godt. Dem har jeg ellers ikke så mange erfaringer med endnu, men de har givet fire gode leads a 500 kr. + det løse.

MikkelsenMedia er jeg også helt vild med. Selvom det ikke er mange penge, så er det fuldstændig gratis, da jeg bare linker til deres autogenererede indhold. Det er nemme penge, som jeg har planer om at udnytte bedre fremover.

Araknosofi

Ja, denne side er jo helt ny. Jeg har ikke gjort meget for at få penge ud af den. En enkelt adsenseblok har jeg sat ind, og den har givet 8 $ på et par uger. Ikke noget der rykker på min privatøkonomi, men det er da sjovt at have mere end 10000kr.dk som indtægtskilde.

Til gengæld er det rigtig sjovt at lave denne side, og jeg er kommet i kontakt med en masse nye mennesker. Så tak til alle jer der har vist interesse og kommenteret på mine indlæg.

Fremtidsplaner

Jeg er lige startet som ph.d.-stipendiat, hvilket er fantastisk spændende og kommer til at tage rigtig meget af min tid. Så udviklingen af mine internetprojekter kommer til at gå langsomt fremover, men jeg slipper det ikke helt. Det er en fin måde at slappe af på fra de mere højflyvende tanker; nogle løser sudokuer – jeg laver affiliatemarketing.

Jeg har købt domæner til et par andre projekter som jeg har liggende i skrivebordsskuffen, og som jeg udvikler stille og roligt. Der kommer til at gå lidt tid før der kommer penge ud af det, og et par af siderne er slet beregnet til at tjene reklamekroner på, men er mere tænkt som en slags personlig branding. Men mon ikke de dukker op før eller siden i min indtjeningsrapport?

Du kan se tidligere indtjeningsrapporter på blog.10000kr.dk.