Så meget tjente jeg på nettet i februar

Det har allerede været marts i syv dage, så jeg er lidt sent på den. Der er ikke de store historier at fortælle fra februar, så lad mig lige starte med tallene (med ændringer ift. januar):

  • Google Adsense: 3.435 kr. (-1.524 kr.)
  • Div. Affiliatenetværker*: 5.131 kr. (+763 kr.)
  • Sponsorcar: 1.860 (+76 kr.)
  • Udgifter: 2.779 kr.
  • Overskud: 7.647 kr.

(* Adservice, Euroads, MikkelsenMedia, Tradedoubler og Partner-ads.)

Jeg har oplevet et betydeligt fald i adsense-indtægterne i februar. Det skyldes ikke færre besøgende eller dårligere ctr, men simpelthen et fald i klikpriserne.

Jeg mistænker først og fremmest en finanskrise-effekt. Jeg annoncerer selv en del gennem adwords og har oplevet at trafikken er blevet billigere, så der må ganske enkelt være mindre konkurrence blandt annoncørerne, hvilket har ført til et prisfald. Dette prisfald ser i øvrigt ud til at fortsætte i marts.

Mine høje udgifter skyldes først og fremmest en større a conto indbetaling og årsabonnement til mit webhotel, og det svarer altså ikke til månedens reelle udgifter.

Det er stadig 10000kr.dk der trækker det store læs, men jeg er dog så småt begyndt at få lidt ind på Araknosofi.dk også (i omegnen af 500 kr. eller så).

Spændende ting i Marts

Selvom der ikke er sket det store i februar, så har jeg fået startet et par nye projekter, som jeg glæder mig til at fortælle om næste måned. Jeg har startet et par nye websites i starten af måneden, men først og fremmest er jeg begyndt at eksperimentere en del med at købe trafik, dels til mine sider og dels direkte til mine affiliatelinks, hvilket lige nu ser ud til at give et pænt boost til min indtjening.

Forvent nogle indlæg om dette i den kommende tid, og så er der forhåbentlig en lidt mere spændende indtjeningsrapport i starten af april.