«

»

sep 06

46 kr. pr. klik

Her i formiddags fik jeg på en af mine sider tre hurtige klik som sammenlagt gav 138 kr. Det må være min personlige rekord. Jeg har tidligere registreret enkelte klik i nærheden af 40 kr., men det har kun været enkelttilfælde. Det gav en eCPM (indtjening pr. 1000 sidevisninger) på næsten 20.000 kr. Hvorfor er det ikke sådan hver dag?

18 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Mikael Rieck

  Ja det må du nok sige. Flere af den slags klik tak.

 2. Daniel Pedersen

  Det kunne være dejligt med så høj CPM:) Dog har jeg faktisk en enkelt side der ligger på omkring 1600kr 🙂 Det synes jeg selv der er ret højt 🙂

 3. Mette

  Jeg læser med interesse om dette magiske koncept – Google Adsence. Jeg er helt ny i denne branche og læser ofte med på din side, da du skriver let og forståeligt om svære emner for en kvinde, der er uddannet indenfor den humanistiske genre.

  Det var dælme noget af en betaling for et klik. Jeg har selv i september haft den mærkværdige oplevelse, at ét klik gav kr. 12,50 i starten af denne måned på den side jeg linker til her. Jeg har lige tjekket Adsence igen og kan se, at jeg nu har haft 4 klik til en samlet værdi af 60 kr,- hvilket er helt vildt! Jeg fatter ikke helt konceptet, men sjovt er det da….;-)

 4. Søren Sprogø

  Var det via Adsense?

  Jeg har af og til observeret konkurrenter med kæmpe budgetter, der annoncerer uden at vide hvor mange penge de smider efter det og hvad de får igen.

  Og når et par stykker af disse rykker ind i en (evt. automatiseret) budkrig, så kan man ofte opleve Adwords/Adsense klikpriser på over 50kr.

  Penge ud af vinduet, men gør ikke noget når det er konkurrenternes 🙂

 5. Ruben

  @ Mette: Det er måske fordi jeg selv er humanist 🙂 Som Søren er inde på i kommentaren efter dig, fungerer det lidt som en auktion hvor den annoncør der betaler den højeste pris, får vist sine annoncer flest gange. Heldigvis behøver man ikke at forstå det i detaljer for at tjene penge på det 😉

  @ Søren: Jep, det var Adsense. Jeg gad godt at have en forretning hvor det kan betale sig at byde 50 kr. pr. klik, men det kan det måske heller ikke.

 6. Bob

  Vi har også erfaringer med 15-20 kr/klik indenfor pengereklamer. Imponerende at det kan betale sig!

 7. Bastian

  Var det på Adsense – hvilken branche?

 8. Ruben

  Det var på http://10000kr.dk

 9. Bastian

  Det er også vildt, synes jeg. Min højeste klik-pris har været på kr. 6 🙂

 10. Klaus

  46 kroner – puha det er noget af en indtjening pr klik! Selv har min højeste klik pris været på 12 kroner.

 11. Torben henriksen

  denne her side er den bedste jeg hidtil har set hold da op 55kr pr klik det giver en stor bonus i ens privat indkomst

 12. Torben penge glad:)

  Tillykke med rekorden!
  Hvem der bare kunne være med på den slags:)

 13. Ruben

  Jeg slog lige rekorden i dag – 2 klik a gennemsnitligt 49,43 kr.

 14. Rasmus Pedersen

  Det vildt ville godt nok ønske det var mig.

  Mit højeste klik var på 7,50kr ! 😀

 15. Mads

  Regner i selv prisen ud pr. klik, eller hvordan ser i den enkelte klikpris, startede i går med det hele, og det er ret nyt.

 16. Ruben

  Man kan kun se hvor mange klik og hvad de giver tilsammen. Så må man selv dividere 🙂

 17. Julie Maliko

  Det lyder da ret vildt. Godt gået Ruben:)
  Kan jeg få reklame ind på min blog eller skal den være lavet i wordpress?

 18. Ruben

  Hej Julie. Din side behøver ikke være lavet i wordpress for at få reklamer på. Så længe du kan indsætte html-kode på en eller anden måde, kan du få reklamer på alle typer sider. Det er bare at tilmelde sig nogle af programmerne her https://araknosofi.dk/anbefalede-affiliate-programmer/, og så kopiere de kodelinjer man får.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>