PPC på den sikre måde

Det kan være lidt af et lotteri at få indtægter til at overgå udgifterne når man laver PPC-marketing. Nu er det imidlertid blevet muligt at gøre det på en måde hvor man er garanteret gevinst.

Partner-ads har åbnet for at man kan reklamere for nogle af partnerne via google og facebook. Nogle af disse partnere giver fast klikpriser. Hvis de fx giver 20 øre pr. klik, er det bare om at købe al den trafik man orker til under 20 øre.

Jeg har ikke prøvet det endnu, men min fornemmelse er at det kan være svært at finde store mængder relevant trafik til under 20 øre, så det er nok ikke nemt at blive styrtende rig på denne måde. Men hvis man vil snuse til ppc-marketing, kan man i hvert fald gøre det nu med sikkerhedsnet.

1 kommentar

  1. Jeg må lige sige, at det er utroligt svært at finde en kampagne der kan fungere som du nævner det. Kampagner der udbetaler pr. klik giver simpelthen bare ikke nok. I stedet bør man finde en godt konverterende lead/salg kampagne, og så lave de rigtige annoncer dertil. Det er faktisk ret ligetil og jeg har både en blog og en ebog om emnet.

    Forresten tillader Partner-Ads ikke altid at klik-kampagner benyttes på Facebook.

Skriv et svar

Your email address will not be published.