Om

Manden bag Araknosofi.dk hedder Ruben, og han skriver her om hans erfaringer med at tjene penge på nettet.

Han har beskæftiget sig med at tjene penge på nettet siden 2002 og har gennem tiden afprøvet mange forskellige fiduser.

De første penge, som Ruben tjente på nettet, var ved at udnytte promotions fra online casinoer. Den fidus er så godt som død. Nu arbejder han primært med at tjene penge på at blogge og lave hjemmesider.

Navnet Araknosofi er en sammensætning af araknid (edderkop) og filosofi, og det er en kærlig henvisning til Mikael Riecks Antphilosophy. Det var Mikael der fik Ruben i gang med at blogge og hans spændende indlæg der har inspireret ham til at filosofere over internet marketing.

Men hvor en myre arbejder flittigt og konstant, så spinder edderkoppen sit net og læner sig passivt tilbage og venter på at byttet serverer sig selv. Det er også filosofien bag Rubens internet marketing.

2 kommentarer

 1. Det er fair nok at du er kommet godt i gang, men det undrer mig at ens kommentarer får indsat et affiliate-link af dit blogsystem. Da jeg skrev Repay M-e-d-i-a (uden mellemrum og bindestreg) til et indlæg om AdFair blev der indsat link, ligesom ordet A-d-F-a-i-r bruges til intern linkbuilding.

  Men ok. Bare du er tilfreds, så kan vi andre også være det.

  God påske. 🙂

  • Ruben on 5. april 2012 at 01:08
   Author

  Ja jeg er klar over det. Det er plugin jeg har kørende. Jeg er enig med dig (hvis det ellers er din mening ;)) at det ser lidt underligt ud når det indsættes i andres kommentarer, og jeg er egentlig begyndt at droppe det igen, men har ikke taget mig sammen til at gøre det konsekvent.

Skriv et svar

Your email address will not be published.