Problemer hos Web10 har kostet mig dyrt

Min side har været nede hele weekenden. Det skyldes et serverproblem hos min webhotel-udbyder web10. Siden fredag eftermiddag og indtil her mandag formiddag har alle mine sider været nede. Web10 skulle skaffe noget hardware, som de først kunne få mandag morgen.

Næsten tre døgns nedetid. Det er horribelt. Når mine sider er nede, tjener jeg ikke nogen penge, så jeg er gået glip af mange hundrede kroner i denne weekend.

Det har fået mig til at tænke. De penge man sparer ved at vælge et billigt webhotel, kan man risikere at punge ud på et senere tidspunkt. Dette har fået mig til kraftigt at overveje at skifte webhotel.

Lige nu overvejer jeg at skifte til Surftown, men hvilket webhotel jeg skal vælge, er lidt af et gætteri fra min side.

Er der nogen der kan anbefale et godt webhotel?

25 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Hvad med at overveje at få din egen, (evt. virtuelle) server?

  Så kan du hoste lige så mange domæner du har lyst til, og kan oprette nye hjemmesider i løbet af 0,5 uden at skulle være afhængige af andre.

  Nogle hosting firmaer tilbyder oven i købet af man kan have flere IP-adresser, hvilket er et must, hvis man laver monetizing eller link building.

 2. Jeg bruger One.com og server problemer er der aldrig. Desuden er de nemme at finde ud af – udover den en smule høje pris. Køb 3000 mb webhotel til hvert af dine domæner – så får du også 400 kroner adwords kupon til hvert webhotel 🙂

  • Brian on 18. maj 2009 at 21:07

  Det tricks med Adwords kan du godt glemme, med mindre du vil åbne forskellige adwords kontoer hver gang (hvilket ikke er tilladt) – for du kan kun bruge en kode pr. adwords konto.. (har prøvet :-))

  Husk lige på, at selv en virtuel server kan der ryge en harddisk i eller andet… Så selvom man betaler 3 – 400 kroner i måneden for hosting, er det ikke en garanti for at der ikke er nede-tid..

  • Ruben on 18. maj 2009 at 21:18

  @ Søren: Uden at jeg på nogen som helst måde ved hvad du snakker om, så lyder det avanceret og dyrt. Men det er selvfølgelig værd at overveje hvis jeg skulle finde på at udvide virksomheden.

  @ Jonathan: Tja, det kunne da godt være at jeg skulle overveje ét hotel til hver af mine sider i stedet for disse 10 i 1-løsninger. Så er jeg også mindre sårbar. Risikoen for at det hele ryger på en gang bliver minimeret.

 3. En dedikeret server, evt. i form af en virtuel server, kræver helst at man ved en lille smule om server administration/hosting.

  Og om det er dyrt afhænger udelukkende af hvor mange hjemmesider/domæner man har.

  Jeg har selv en som jeg betaler ALT for mange penge for. Men det er bare sindsygt rart til enhver tid lige at kunne oprette en ny hjemmeside på under 5 minutter, uden man skal til at skrive frem og tilbage med et hosting firma og vente på de får hotellet oprettet 🙂

  Jeg giver 11k om året for min. Hvilket, med de krav jeg har til et webhotel, når break-even i forhold til traditionel hosting ved bare 10 hjemmesider.

 4. Jeg har selv haft webhotel hos Web10 og kommet til den samme konklusion som dig, om at det var for dyrt at spare. Så nu har jeg istedet en dedikeret, managed server hos eNavn til 1600 kr./måned (Ekskl. moms).

  • Ruben on 20. maj 2009 at 08:49

  Det er nogle dyre løsninger I benytter. Det er nok lige lovlig store kanoner til de gråspruve jeg skal have skudt. Men interessant at høre hvad I andre gør.

  Er der nogen der har rigtig gode erfaringer med de almindelige billige webhoteller, ud over one.com?

  • brian on 20. maj 2009 at 09:18

  Hold dig fra Surftown hvis du kører WordPress… det giver en masse bøvl, specielt når du skal opdatere plugins, da det tillader deres server af en eller anden årsag ikke..

  Nogle burde tage en snak med dem… for det er ikke noget problem på de andre “billige” webhoteller som one.com eller gigahost…

 5. jeg bruger selv surftown. det fungere fint og er i den billige ende. udover det har jeg så vip support som tillæg dertil og det gør at de svare lyn hurtigt på emails.
  udover det har de et rigtig godt bonus program se her.

  SURFTOWN bonus program

  Spar penge på dit webhotel
  1) Den person du kontakter sparer 15% på sit køb.
  2) Du får selv en bonus på 20% af alle dine henvisninger.
  3) Din bonus indsættes automatisk på din webhotelkonto efter 40 dage.

  så hvis folk bruger mit link spare de altså selv 15 %

  http://order.surftown.dk/HostingAccount.aspx?reseller=cust111158

 6. Jeg bruger flere forskellige, ud fra devisen om, at så går alle mine sider ikke ned på samme tid.

  Jeg bruger:
  http://www.domaindirect.dk
  http://www.starthotel.dk
  http://www.unoeuro.com

  Domaindirect er min foretrukne, men starthotel har også gjort det rigtig godt, og de står til stadighed for hostingen af mit allerførste domæne.
  Unoeuro er – for mig – rimelig nyt, og jeg tester det for tiden, ofr at se om de leverer en tilfredsstillende service.

  Surftown holder jeg mig langt fra.

  • Brian on 25. maj 2009 at 13:38

  Jeg har fornyligt skiftet fra et gratis web-hotel til wendt-net, hvor jeg ved googlesøgning fandt mange tilfredse kunder.
  http://www.wendt-net.dk

  Ellers har jeg hørt godt om:
  http://www.inforce.dk
  http://www.dandomain.dk

  • Ruben on 25. maj 2009 at 18:49

  Tak for alle jeres tips.

  Domaindirect.dk ser umiddelbart meget godt ud. Starthotel.dk er så vidt jeg kan se det samme som Web10, så dem holder jeg mig fra.

  @ Michael: Hvad har du imod surftown?

 7. @ Ruben: Jeg har tidligere haft et forfærdeligt bøvl med dem (og deres supportafdeling), i forbindelse med en af mine kunder – det ræs gider jeg ikke igen 🙂

  Web10 og starthotel har samme ejer (måske samme servere?), men de kører separat, og meget forskelligt. Web10 er proppet med poppede indstillinger, mens starthotel har en meget mere teknisk tilgang.

  • Ruben on 26. maj 2009 at 23:28

  Arg. Web10 har været nede igen i dag. Og nu kører alt superlangsomt.

  • Mikkel on 31. maj 2009 at 14:13

  jeg kan anbefale Gigahost.dk, det er det jeg bruger, og de har ikke været nede, og deres support svarer som regel inden for et par timer.

  • Henry on 13. juli 2009 at 18:49

  Jeg vil også holde mig fra Surftown, har også kun haft problemer med dem, og ikke kun deres webservere men deres mailservere er virkelig dårlige..

  Bruger faktisk selv bla. web10, og her er mindre nedetid end der var hos min tid hos surftown – men ellers kan gigahost klart anbefales speciel hvis du har mange domæner.

  /Henry

 8. Jeg kan kraftigt anbefale dig at benytte gigahost.com
  De besidder alle de kvaliteter du søger.

  * Pris på 20,- / måneder (startgebyr på 100kr).
  * Uendeligt antal homepage, e-mails og databaser.
  * Ingen begrænsning på forbrug
  * 6,5 GB plads.

  Ulrik.

  • Ruben on 10. november 2009 at 00:03

  Tak for tippene. Flere mener at gigahost er værd at kigge nærmere på, så det tror jeg at jeg vil.

  Jeg har surfet en del rundt på trustpilot.dk, og der er altid delte meninger om alle webhoteller, men gigahost klarer sig i hvert fald væsentligt bedre end web10.

 9. Selvom du sikkert har valgt for længst, så kan jeg også anbefale Gigahost.
  – De er aldeles professionelle, har en god og hurtig support og så har jeg oplevet minimal nedetid hos dem, og jeg har kørt med dem i snart halvandet år!

  • Ruben on 17. november 2009 at 09:25

  Nej det er ikke for sent. Uanset hvad er det rart at høre andres erfaringer.

  • Sarh N Webhotel on 19. januar 2010 at 15:22

  Jeg har også gode erfaringer med gigahost, men blev ligeledes kunde hos web10.dk her for lidt over et år siden, og kan egentlig ikke sige at der har været noget at klage over. Så kan kun sige at jeg er tilfreds med begge virksomheder. 🙂

  vh. Sarah

  • Tommy on 21. januar 2010 at 18:07

  Her d. 21.01.2010 er web10 nede IGEN !!!!
  Jeg er TRÆT af det firma. De virker uproffessionelle og jeg oplever mange problemer.
  Mine hjemmesider, som f.eks. http://www.el-drive.dk og http://www.Lokalportalerne.dk tåler heller ikke at være nede. Har lige mistet en kunde på portalen på grund af nedbruddet. Mistede også en stor kunde for 1 måned siden, da web10 ikke kunne håndtere SSL.
  Jeg er ved at overføre alle mine ca. 40 hjemmesider til AddNet.dk, som virker meget mere seriøse, samtidig med at de er billige.

  Mvh.
  Tommy

 10. @ Tommy, har du gode erfaringer med Addnet?

  Jeg skulle lave et par hjemmesider for en kammerat og noget familie her for ca et par måneder siden. og jeg skulle så købe en stribe domæner. Det gjorde jeg bl.a hos gigahost og web10, hvor jeg efterfølgende læste, at der hos sidstnævnte var nogle der var ret utilfredse med web10. Selv synes jeg at der ret træls, at deres wordpress blog ikke er den nyeste version og man selv manuelt skal opdatere, men ellers har det faktisk kørt fint, hvilket jeg også har skrevet om i min nye blog. Bare lige et input.

  Dog synes at jeg gigahost er fortrinligt godt og kører rigtig dejligt.

  Med venlig hilsen
  Jens

  • Landi on 23. august 2010 at 17:45

  Jeg kan kun anbefale UnoEuro (www.unoeuro.com) – Det er virkelig et godt webhotel, og billigt. Var selv web10 kunde, og er mega glad jeg for skiftede væk.

  • Ronnie on 24. oktober 2010 at 12:06

  Jeg kan varmt anbefale Surftown, jeg har haft 2 sider hos web10, har flyttet det ene til Surftown, og flytter snart det sidste.

  Hastigheden er meget meget bedre hos surftown, of så har min side ikke længere nedetid 1-2 gange i ugen, som det er tilfældet hos web10.

  Syntes altid der er problemer med web10, vil meget kraftigt fraråde ALLE uanset behov, at oprette et webhotel hos web10.

  Elendig hosting, elendig service, fik jeg nævnt elendigt?

Skriv et svar

Your email address will not be published.