New kids on the blog

Siden jeg i oktober begyndte at fortælle om hvor meget jeg tjener på min hjemmeside, har jeg været i kontakt med mange som enten lige var startet på deres eget projekt, eller som jeg har inspireret til at kaste sig ud i det. De har også været med til at inspirere mig tilbage, så tag lige et kig på de nye drenge. Det ser ud til at jeg har startet en trend med at fortælle om hvor meget man tjener.

Rune Risom

Rune har tilsyneladende fundet en rigtig god fidus til at tjente penge på affiliate marketing. Han har fortalt mig lidt om de tekniske aspekter af det, men nu er han også begyndt at blogge om det, så forhåbentligt slipper han et par af sine godbidder. Første måned tjente han 4.633 kr., så det er rigtig spændende at se hvordan det går når han har fået mere erfaring med sit projekt.

Jonathan Miller

Jonathan er en flittig herre der på få måneder har startet en hel masse projekter, bl.a. et par hjemmesider, et medibureau, en e-bog og en shoppingportal. Det kan jo være farligt at kaste sig ud i så mange ting, men Jonathan ser ud til at få ført sine projekter ud i livet. I sin blog på pengetid.dk fortæller han om hvor meget han tjener på sine projekter.

Casper

Casper har startet hjemmesiden rabatoversigt.dk, og på sin blog fortalte han for nylig bl.a. hvordan han tjente 20.000 kr. på at sælge en hjemmeside som han havde brugt et par måneder på at lave, så han må vide lidt om hvordan man tjener penge på hjemmesider.

Allan

Allan er helt ny ud i at lave hjemmesider, men han har kastet sig ud i projektet isenkramnyt.dk. Jeg håber Allan på et senere tidspunkt vil fortælle lidt om hvordan det går for ham med at tjene penge.