Det 11. bud til mere trafik på din hjemmeside

Brian Brandt har begået et fremragende indlæg hvor han giver 10 trin til flere besøgende til din hjemmeside. Der er dog et enkelt trin som Brian har overset i sit indlæg, på trods af at han selv lige har gjort netop dette:

11. Lav indhold som giver andre lyst til at sende trafik til dig.

God trafik kommer ikke kun fra søgemaskinerne, men i høj grad fra andre mennesker der kan lide din side og får lyst til at dele den med andre.

Jeg sender Brian noget linklove, og forhåbentlig en smule trafik, så han måske fanger budskabet.

8 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Tak for det, Ruben.. Du har ret – at skrive indhold folk ønsker at dele med andre er i høj grad et godt 11. bud… Det kan man næsten skrive et helt indlæg om i sig selv – og det kommer lige på tegnebrættet :-).

  Håber på flere indlæg fra dig også – det er ofte fyldt med guldkorn..

 2. Det er rigtig, hvad Brandt siger. Man kunne godt savne lidt flere indlæg her, Ruben. Plejede at kigge her forbi dagligt i en periode… God artikel ellers 🙂

  • Ruben on 15. marts 2011 at 21:01
   Author

  Tak for opmuntringen, begge to. Jeg har valgt at prioritere studierne det næste års tid, så indlæggene kommer lidt drypvist. Men en gang i fremtiden kommer der nok mere gang i internetteriet igen.

 3. Godt og kort indlæg, med en meget vigtig periode. Godt indhold er muligvis den allerbedste metode til at få indgående links. Hvis indholdet så ellers er mere eller mindre tidsløst, så bliver de indgående links langsomt flere og flere.

 4. Thanks for sharing 😉 Det er virkelig et godt indlæg, den gode Brian har præsteret. Jeg viste det også til min kæreste, der efterhånden har svært ved at følge med, når jeg begejstret fortæller hende om alt det jeg render og laver på nettet. Nu har hun lidt bedre styr på sagerne..

 5. Tak for et godt link til artikel med gode bud til at optimere besøgstallet til din webside.

  Hilsen

  Theo
  http://københavnskerestauranter.dk/

 6. Ja, desuden er det bedste også tilbagevendende brugere, hvilket kun er tilfældet hvis indholdet har kvalitet. Kan ikke lade være med at nævne denne rammende, men cliche-agtige sætning: “Content is king!”

 7. Hej Ruben

  Tak for rådet – synes dog ofte det er lidt lettere sagt en gjort.

  Driver webshoppen http://e-scarf.dk og her har jeg endnu ikke haft held til at skabe indhold om tørklæder folk gerne vil dele på blogs. Jeg har prøvet at skrive guides til hvordan man skal binde tørklæder, vaskguides og styleguides, men det har indtil nu ikke givet nogle resultater.

  Jeg er enig i at det mest optimale er naturligt at få andre til at linke til en, men man skal tænke længe over, hvordan man skaber det incitament. Godt indhold rækker langt, men der skal stadig være en grund til at dele videre – især hvis man har med modeprodukter at gøre.

Skriv et svar

Your email address will not be published.