320 ideer til affiliate-emner

Ken Schultz har en julegave til dig. Han har samlet 320 ideer til affiliate-marketing på sin blog. Der skulle være noget at tage sig til i juleferien.

Ken Schultz er manden bag bl.a. partner-ads, og er en af de meste erfarne affiliate-marketers herhjemme. Hvis du ikke kender hans blog på Amino, kan jeg varmt anbefale den, lige som jeg kan anbefale den udmærkede service partner-ads.

9 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Det er altid godt med nået nyt inspiration, men man kunne nok godt arbejde lidt mere med listen, der er ikke rigtig så mange guldkorn og der er ord i listen som jeg ikke vil anse som værdifulde affiliate emner.
  Der er dog ikke nogen tvivl om at Ken Schultz til tider har nået fornuftigt at sige.

  • nexus s on 26. december 2010 at 12:46

  Ja det er helt sikkert en god liste han har flikket sammen og jeg har også kigget nærmere på den, nogen af tingene synes jeg dog er lidt svære at lave affiliate på men det er nok min fantasi der er ikke er god nok,, men det er helt sikkert god inspiration

  • Klaus on 14. januar 2011 at 23:36

  Jeg har også lige kigget listen igennem. Jeg bruger den til inspiration, til mulige emner. Men mange af de emner han spytter ud med, er emner som der er rimelig mange konkurrenter på.

  • Erik on 20. januar 2011 at 20:48

  Der er konkurrenter alle steder hvor der er penge at tjene. Tilgengæld kan vi så være glade for lille Danmark ikke har flere affiliate marketere og at leadpriserne er gode!

  Ja, det er svært at komme til tops i Google for nogen af de gode kampagner, men tilgengæld er det stort set umuligt på .com internettet.

  • Sara on 26. januar 2011 at 17:10

  Mange tak for linket,
  det gav da lige lidt stuff til eftertanke 😉
  Der er faktisk nogle ret gode idéer imellem de forslag.

  • Jan on 6. april 2011 at 10:56

  Skønt med alt den gratis hjælp på nettet. Vi skal til at kigge nærmere på affiliate marketing og er glade for den hjælp vi kan få – TAK

  • Fw on 30. juni 2011 at 20:39

  Denne liste er da super god til at finde ideer til små niche sider..;) jeg fik da selv et par ideer til nye sider jeg vil prøve mig frem med.

 2. Ja, der er masser af gode ideer i listen. Så er det bare om, at udvælge nogle af de emner, man selv synes passer til ens eget “temperament”.

  • Jens on 4. september 2012 at 22:26

  Imponerende liste. Så er der da rigeligt at gå igang med. Der er jo masser af gode forslag, man selv kan “brygge” videre på

Skriv et svar

Your email address will not be published.