Sådan kan man også bruge Adsense

Det er en sjov historie på dr.dk i dag. En jobsøgende fyr købte Adsense reklamer hvor han bød på potentielle chefers navne som søgeord. Når disse chefer googlede deres eget navn, blev det mødt af annoncen “Googling yourself is a lot of fun. Hiring me is fun too“.

Kreativ kombination af Adsense og det at vi allesammen googler vores navn en gang imellem (gør vi ikke?).

Det virkede. To chefer tilbød ham job.

7 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Amjad on 19. maj 2010 at 15:16

  Med fare for at lyde krakilsk: det var vel Adwords han købte.

 1. Det er dælme godt fundet på!

  • Ruben on 20. maj 2010 at 14:23
   Author

  @ Amjad: Det er vel nærmest to sider af samme sag. Om man vil kalde det adsense- eller adwords-reklamer er for mig at se et spørgsmål om man ser dem indefra eller udefra 🙂

 2. adwords eller adsense, det godt nok en geni-streg som nok også er første og sidste gang det sker 🙂 Man kunne godt forestille sig andre håbefulde ville prøve samme trick men det er nok ikke mange der bliver smigret af det igen

  • Casper on 23. maj 2010 at 13:59

  Point for kreativiteten :-), det dælme godt fundet på. Ligesom ham der lavede en jobannoncen i sneen foran et reklamekontor.

  Men jeg er enig med Amjad, her er lidt begreb forvirring. Det er adwords han benyttede.

  • Ruben on 23. maj 2010 at 22:14
   Author

  Hehe. Lidt fjollet at diskutere det, men altså, ingen er i tvivl om at manden har brugt adwords til at købe annoncerne, men de reklamer der dukker op på hjemmesider, vil jeg nu kalde adsense reklamer, og ikke adwords reklamer. Man kommer også til adsense når man klikker på ‘annoncer fra google’, så det må være fuldt gyldigt at sige at manden har købet adsense reklamer. Men i sidste ende kan det komme ud på et. Det er den samme ting, bare set fra to forskellige programmer.

 3. Haha ja hvorfor ikke, men det er jo de mest kreative af os som også får mest ud af det

Skriv et svar

Your email address will not be published.