Kan man blive rig på at skrive en blog om at blive rig?

Da jeg gik i folkeskolen var der engang en af mine kammerater der fik en genial ide. Ideen var at man skrev en bog som hed “Sådan bliver du rig” og det eneste der skulle stå i bogen var “Gør ligesom mig og skriv en bog om hvordan man bliver rig”.

Den fidus er der sikkert flere der kender i forskellige variationer. Den holder selvfølgelig ikke. Vi kan ikke alle sammen skrive om at blive rig, for det er der næppe publikum til.

Men er det mon lidt det samme projekt jeg selv har gang i? Jeg må blankt erkende at jeg ikke har meget erfaring med at skrive om andet end at tjene penge, og med denne side er projektet lidt at få andre til at tjene penge ved at gøre det samme som mig.

Den holder heller ikke. Vi kan ikke alle sammen tjene penge på at skrive om at tjene penge på at skrive om at tjene penge på at…

Mit næste projekt skal være en side som handler om noget helt andet end at tjene penge, men hvor mit skjulte projekt stadig er at det skal give mig en ekstra indtægt. Det vil give mig lidt mere autoritet i forhold til det jeg skriver om.

Indtil da må I bære over med mig.

3 kommentarer

  • Mikael on 22. januar 2009 at 09:33

  Jeg synes ikke at man kan sige at den ikke holder, men blot at man skal være heldig at ramme noget der virker. Tag f.eks. MillionDollarHomepage.com som jo ikke er andet end luft, men alligevel indbragte 1 million dollars.

  Og så ikke at forglemme bogen “hvad mænd ved om kvinder” som blev en kæmpe succes til trods for at alle siderne var blanke 🙂

  Så en bog om at blive rig kan godt virke, men man skal vist ramme rigtigt for at få succes med det.

  • Ruben on 22. januar 2009 at 09:45

  Du har helt ret. Folk elsker at læse om at tjene penge og blive rig, også selv om de sandsynligvis ikke ville blive rige hvis de selv gik ud og gjorde det samme.

  Der er fx sidenhen kommet et hav af milliondollarhomepage-kloner som ikke har tjent en krone.

  Jeg ved at du kender Pete Andersens blog, men for dem der ikke gør, har han for nylig lavet en liste over anbefalelsesværdige ‘bliv rig’-bøger. Tjek dem her: http://www.velstand.nu/her-er-de-7-bedste-%C2%BBbliv-rig%C2%AB-boeger/

  • Pete on 6. marts 2009 at 17:43

  Kære Ruben. Problemet for de fleste er at de vil have det hele foræret – og så er Lotto en af de få muligheder. Ham der lavede MillionDollarHomepage fik en supergod idé og handlede massivt på den. Han arbejdede hårdt for at få omtale og derfor virkede det. Alle dem der efterlignede ham, lavede bare hjemmesiden og derfor virkede det ikke for dem.

  Mit råd til dig er at du skal begynde at dyrke området som en passion, der er masser at lære og det KAN lade sig gøre. Der er f.eks. masser af gode bøger om emnet og viden betyder noget. Du lyder ung og har et forspring hvis du starter nu.

  Tak for linket. De bøger jeg nævner på siden har gjort en kæmpe forskel i mit liv; økonomisk såvel som personligt. Læs dem…

  Mange hilsner
  Pete 😉

  PS: Også mange hilsner til dig Michael…

Skriv et svar

Your email address will not be published.