Min nye affiliatemarketinglegeplads

Jeg har længe gået og drømt om et sted hvor jeg kunne få lov at lege med og afprøve forskellige ideer til affiliatemarketing. Nu har jeg købt et domæne specifikt til formålet.

Jeg har mit domæne hos Web10, og det gør det rigtig nemt at oprette en masse sider, bl.a. fordi man kan lave et ubegrænset antal subdomæner, og man kan installere wordpress med et enkelt klik, så det tager ingen tid at oprette en side.

I første omgang vil jeg fortælle om to sider. Der er flere undervejs, men dem må jeg fortælle om senere.

1. Godt: Gratis ting

Min første side er en simpel side med gratis ting. Den består stort set kun af et script fra MikkelsenMedia som automatisk viser op til 10 annoncer ad gangen der er tagget med gratis ting. Jeg har også skrevet et par uinteressante indlæg.

Jeg har haft et par hundrede besøgende og tjent et tilsvarende beløb, dvs. omkring en krone pr. nye besøgende. Det er meget tilfredsstillende. Folk er flittige til at klikke på adsenseannoncerne, og de benytter også nogle af tilbuddene. Klikprisen er endnu ret lav, men den er stigende. Nu skal jeg bare finde ud af at skaffe noget trafik til siden.

2. Skidt: Gratis spil

Min anden side er en samling gratis online spil. Min bagtanke var sådan set mest at der er utrolig mange gratis spil derude, så det ville være let at finde indhold til siden.

Det er sådan set også nemt, og det er faktisk ikke svært at skaffe besøgende. Google er allerede begyndt at sende nogle stykker dagligt, omend ikke på søgninger på ‘gratis spil’.

Desværre er folk meget sløve til at klikke på de adsenseannoncer jeg har lagt på siden – ét klik pr. 300 sidevisninger. Det er ikke særlig motiverende for at holde siden i live. Potentielt kunne man sikkert godt tjene penge på det hvis man havde en rigtig stor side med rigtig mange spil. Lige nu gider jeg dog ikke gøre så meget ved det.

Fremtidsplaner

Min side med gratis ting kan godt tjene mig nogle hundrede kroner ekstra om måneden, og den kræver ingen vedligeholdelse, omend den sikkert godt kan optimeres. Jeg kunne godt finde på at lave flere af den slags sider.

Jeg har også et par andre sider undervejs, som jeg vil skrive om en anden gang. Lige nu leder jeg efter flere metoder til fylde automatisk indhold på en blog.

Ideer til forbedringer eller til nye sider er velkomne.

10 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Du balancerer desværre – som jeg ser det – på kanten af AdSense-betingelserne på http://gratis.pandemonium.dk/gratis-penge/, da du viser AdSense på gambling-relateret side. Du kan læse mere på http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?hl=en&answer=105958

  • Ruben on 6. april 2009 at 21:26

  Ups. Tak for advarslen. Den havde jeg ikke lige tænkt over.

 2. Hej Ruben
  for mig lyder det som om du ikke bruger meget tid på at skaffe besøgende til de sider, men at der kommer lidt besøge automatisk. er det rigtig forstået?

  • Ruben on 23. april 2009 at 07:39

  Ja, det er rigtigt at jeg ikke har brugt mange kræfter på at skaffe trafik.

  • Ewo on 7. maj 2009 at 14:47

  Hej Ruben.

  Et smart script du har fundet dig der – og imponerende så meget du har tjent på dem ved at lave så lidt.

  Noget jeg har tænkt over er, at du sådan set har to wordpress blogs på et domæne, ikke? Hvordan har du gjort det?

  Med venlig hilsen
  Frederik Ewo

  • Ruben on 7. maj 2009 at 15:45

  Ja, man kan godt have flere wordpress blogs på samme domæne. Enten skal de ligge i hver sin database, eller også skal du simpelthen bare sørge for at give dem hver deres prefix.

  Det sidste gør du ved at ændre det i wp_config-filen inden du uploader den. Her er prefixet som udgangspunkt ‘wp_’, men du kan ændre det til noget andet, og så kan du have flere wordpress intallationer i samme database.

  • Ewo on 7. maj 2009 at 18:14

  Det virker – tusind tak for hjælpen.

  Hav en rigtig god weekend 🙂

  • Ruben on 9. maj 2009 at 08:50

  Det var så lidt. Glad for at jeg kunne hjælpe.

  • Johannes on 3. november 2009 at 18:07

  Hej!
  Hvilken host til dine hjemmesider bruger du? Er der nogle du kan anbefale? :’)

  Fed side du har lavet her!

  mvh Johannes

  • Ruben on 4. november 2009 at 23:38

  Tak for rosen. Jeg bruger web10, men jeg tror ikke at jeg vil anbefale dem. Jeg har ikke rigtig et godt bud på hvem jeg skal anbefale. Der var en diskussion om emnet for noget tid siden her: https://araknosofi.dk/meta/problemer-hos-web10-har-kostet-mig-dyrt/

Skriv et svar

Your email address will not be published.