Fire ideer til gratis trafik fra Facebook

Jeg har kastet mig ud i at teste nogle metoder til at få gratis trafik fra facebook. Det er helt nyt, så jeg vender tilbage senere med en rapport om hvad jeg har fået ud af mine eksperimenter.

Her er nogle metoder jeg eksperimenterer med, og som du, kære læser, er velkommen til at afprøve med mig:

 • Nobraineren: Oplys din webside under contact information.
 • Importer feeds til din profil. Man kan indstille facebook til at importere noter baseret på RSS-feeds. Det godt gemt væk, se illustrationen nedenfor. Klik dig frem og indsæt linket til dit feed. Når du skriver nye indlæg i din blog, bliver din facebook-profil automatisk opdateret i form af en note.
 • Opret en page eller group for din hjemmeside. Måske har din side nogle diehard fans, hvem ved? Eller du kan bruge facebook-gruppen til at udvikle et society omkring din side. Tanken er at når nogen er aktive på din side, så vises det i deres facebook-profil, hvilket kan tiltrække nye besøgende. Jeg har således oprette en fanside for 10000kr.dk.
 • Viral marketing: Put nogle ikoner på din hjemmeside som opfordrer dine besøgende til at fortælle om din side på facebook. Jeg har selv lavet nogle supersmukke ikoner til formålet, som du er velkommen til at kopiere (men lad være med at hotlinke): her og her. URL’en som du bruger når du skal opfordre til at dele din side, er http://www.facebook.com/share.php?u=http://www.DINSIDE.dk.

Hvis du har erfaringer med nogle af disse metoder, så skriv lige en kommentar, hva’?!

Jeg vender selv stærk tilbage når jeg selv har fået noget mere erfaring med disse metoder.

6 kommentarer

1 ping

Spring til kommentar-formularen

  • Casper on 24. januar 2009 at 14:51

  Jeg prøver netop også at ramme en målgruppe igennem facebook.com via min siden. Det er et rimelig nyt projekt, så jeg venter spændt på at se hvad der sker.

  Jeg har indsat “Facebook del” under alle min links. Er lige pt. igang med at indsætte et “tracker”, så jg kan sporer om det rent faktisk bliver brugt.

  Eksempel
  http://www.rabatoversigt.dk/rabat/1/diverse/48/jyllands-posten-fa-morgenavisen-fre-son-i-2-mdr-inkl-krimien-quot-flugten-quot.html

  • Ruben on 24. januar 2009 at 15:08

  Spændende. Meld gerne tilbage når du har fået lidt flere erfaringer omkring det.

  Og ja, hvis man er snedig nok, så kan man nok sætte det op så dele-linket er relativt til den side man befinder sig på. Så snedig er jeg ikke endnu. Du må da gerne fortælle mig hvordan du gør.

  Og hvordan tracker du det andet end at se at trafikken kommer fra facebook?

  • Casper on 25. januar 2009 at 13:43

  Hej igen,

  Jeg bruger en mellemside, så jeg kan se hvor mange gange folk klikker på mit del link til facebook. Jeg kan tracke antallet af klik på mit link, men ikke om de egentlig opretter det på facebook (det må jeg bare formode de gør). Det link der kommer på facebook, har en paramter mere på, så jeg kan følge hvilke links, der er delt på facebook, som der også klikkes på igennem facebook.

  Opsummeret giver det mig mulighed for at lave en statistik på de enkelte links
  – der viser hvor mange der har delt det på facebook
  – der viser hvor mange der har klikket på det link, fra facebook.

  I nærmeste fremtid, vil jeg prøve at køre nogle splitcase, med hvilke formuleringer/grafik der giver flest kliks. Når jeg har noget statistik på det, skal jeg nok smide et link til det.

  Vedrørende det relative link, så gør jeg brug af en $_SERVER variabel der hedder REQUEST_URI, som har værdien af det brugeren har anmodet om .

  • Ruben on 25. januar 2009 at 20:19

  Pyha, det kræver mere viden om php (?) end jeg har, for at sætte det op. Jeg er misundelig på dem der er gode til den slags.

  • Gin on 15. august 2009 at 12:13

  Jeg er ved at optimere 595.dk, så dette falder bestemt i god jord hos mig. Jeg bogmærker siden, og håber der kommer mere af samme skuffe senere hen 🙂

 1. Jeg bruger denne plugin til wordpress http://wordpress.org/extend/plugins/facebook-like-button-plugin/http://www.nemtgym.dk/

  Den giver mulighed for at have en Facebook Like knap på alle indlæg, øverst eller nederst, eller begge steder. Desuden bruger jeg denne fra facebook selv, i min sidebar: http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like

 1. […] – fire idéer til gratis trafik fra facebook […]

Skriv et svar

Your email address will not be published.