Fire ideer til gratis trafik fra Facebook

Jeg har kastet mig ud i at teste nogle metoder til at få gratis trafik fra facebook. Det er helt nyt, så jeg vender tilbage senere med en rapport om hvad jeg har fået ud af mine eksperimenter.

Her er nogle metoder jeg eksperimenterer med, og som du, kære læser, er velkommen til at afprøve med mig:

  • Nobraineren: Oplys din webside under contact information.
  • Importer feeds til din profil. Man kan indstille facebook til at importere noter baseret på RSS-feeds. Det godt gemt væk, se illustrationen nedenfor. Klik dig frem og indsæt linket til dit feed. Når du skriver nye indlæg i din blog, bliver din facebook-profil automatisk opdateret i form af en note.
  • Opret en page eller group for din hjemmeside. Måske har din side nogle diehard fans, hvem ved? Eller du kan bruge facebook-gruppen til at udvikle et society omkring din side. Tanken er at når nogen er aktive på din side, så vises det i deres facebook-profil, hvilket kan tiltrække nye besøgende. Jeg har således oprette en fanside for 10000kr.dk.
  • Viral marketing: Put nogle ikoner på din hjemmeside som opfordrer dine besøgende til at fortælle om din side på facebook. Jeg har selv lavet nogle supersmukke ikoner til formålet, som du er velkommen til at kopiere (men lad være med at hotlinke): her og her. URL’en som du bruger når du skal opfordre til at dele din side, er http://www.facebook.com/share.php?u=http://www.DINSIDE.dk.

Hvis du har erfaringer med nogle af disse metoder, så skriv lige en kommentar, hva’?!

Jeg vender selv stærk tilbage når jeg selv har fået noget mere erfaring med disse metoder.