Disse online markeder boomer

Vil du tjene penge på nettet, er det selvfølgelig en god idé at holde øje med, hvilke markeder, der hitter online. Både hvis du overvejer at starte en blog eller en online forretning, er det relevant at følge udviklingen. På den måde ved du, om du potentielt er ved at kaste dig over et marked, der er værd at bruge tid på. Her lidt info om tidens populære online markeder.

Kilde: Pixabay

Vi er glade for genbrug og auktioner

Meget kunne tyde på, at vi er glade for genbrug og det at gøre en god handel. I hvert fald oplever en online side som eBay en stigende interesse, og den interesse har været stabil gennem de seneste mange år. På siden kan kunder handle store attraktive mærker og produkter til en langt bedre pris, end hvis de skulle købe produktet fra ny. I form af auktioner giver eBay mulighed for at byde ind med netop den pris, man finder fair. Samtidig disker siden op med et stort og varieret udvalg af produkter, hvilket betyder, at de handlende kun behøver lede et sted, når shoppegenet sparker ind. ‘En mands skrald er en anden mands guld’ synes at være den herskende filosofi. Genbrug og formidling af kontakt mellem private sælgere og købere synes altså at vinde frem.

Vi er vilde med sport på nettet

Et marked, der for alvor oplever en stigende popularitet, er sport på nettet. Via populære sider og kanaler som eksempelvis Viaplay og TV3 streamer vi sportsbegivenheder og kampe som aldrig før, mens vi ligeledes er glade for at spille og bette på vores favoritsports. Især en side som bet365 har de seneste år oplevet den stigende interesse for sportsvæddemål. Her bettes der blandt andet lystigt, når siden med odds på 1.90 spår klubben FC Midtjylland til at vinde den danske Superliga og desuden supplerer med relevante nyheder om træneren Brian Priskes fremtidige visioner for holdet. Meget tyder altså på, at man ikke går galt i byen (eller på nettet) med lidt kvalitetsbevidst sportsindhold.

Kilde: Pixabay

Vi vil have maden leveret til døren

I en travl hverdag er det rart at kunne benytte sig af løsninger, som gør livet lettere og mindsker stressniveauet. En løsning, mange for tiden benytter sig af, er at få maden leveret direkte til døren. Både ynder vi at handle vores dagligvarer online for dernæst at få dem bragt ud, mens vi ligeledes er tilbøjelige til at bestille måltidskasser på nettet. Nogle af de helt populære sider inden for feltet er nemlig.com, Aarstiderne og Simple Feast. Hvor førstnævnte er et online supermarked med en bred vifte af gængse dagligdagsprodukter, tilbyder de to andre specifikke måltidskasser blandt andet bestående af økologiske råvarer og dertilhørende madopskrifter. Smarte løsninger, der gør vores hverdag nemmere og gøremålene mindre, synes altså at vinde frem på nettet.

Så her har du dem – tre af nutidens boomende online markeder. Måske den viden kan bruges i forbindelse med et fremtidigt ønske om at tjene penge på nettet. I hvert fald bør en vigtig læring være at undersøge markedet og udviklingen, inden du kaster dig over et specifikt projekt.