MikkelsenMedia – anmeldelse

MikkelsenMedia er et dansk kampagnebaseret affiliateprogram. Dvs. man kan reklamere for kampagner der løber et stykke tid alt efter annoncørens budget, hvorefter kampagnen stopper, og man er nødt til at udskifte sine annoncer.

 • Stort udvalg – MikkelsenMedia har et pænt udvalg af kampagner, dog er det stort set de samme kampagner som kører på alle andre mediebureauer.
 • Udmærket pris – Betalingen pr. kampagne ligger i den høje ende.
 • Fremragende tools

Der hvor MikkelsenMedia for alvor adskiller sig fra deres konkurrenter, er de værktøjer de har udviklet. Især det de kalder ‘webshop’. Med dette værktøj kan man med et enkelt script generere indhold til et helt lille minisite. Dette har jeg fx udnyttet på 10000kr.dk, og det kan med lethed implementeres på stort set hvilket som helst site – man vælger bare de kategorier der er relevante for ens egen side.

Derudover kan man lave blokke med tekstannoncer i stil med Google Adsense, ligesom der er forskellige muligheder for bannerrotation osv. MikkelsenMedia sørger selv for at opdatere hvilke annoncer der vises af disse scripts, så man slipper for en del administration.

Enkelte ulemper ved MikkelsenMedia er at man skal være momsregistreret, så det er ikke for nybegyndere. Desuden er deres statistik ikke live opdateret, og man kunne også godt ønske sig lidt bedre kontrol med hvilke annoncer der vises i deres scripts.

Alt i alt er MikkelsenMedia et udmærket program som jeg kun kan anbefale at man giver en chance. Besøg MikkelsenMedia

3 kommentarer

  • Frankie on 5. maj 2009 at 21:26

  MikkelsenMedia er da bunden… Det kan man hurtigt se blandt udbudet af nederen konkurrencetilbud som ikke handler om andet end at gafle emailadresser… Hvor blev sagligheden af i denne anmeldelse?

  • Ruben on 5. maj 2009 at 22:33

  Bunden i forhold til hvad? Du er jo ikke tvunget til at reklamere for konkurrencetilbuddene hvis du ikke synes de er noget værd.

  Faktum er at MikkelsenMedia har nogle af de højeste priser og nogle gode kampagner. Jeg bruger dem flittig på nogle af de kampagner hvor de har højere priser end konkurrenterne. Hvorfor skulle jeg ikke anbefale det til andre?

  • Gustav on 8. august 2010 at 17:10

  God artikel, synes også mikkelsenmedia er udemærket. Har ikke leget med deres scripts endnu, men vil glæde mig til tiden er inde. Synes dog deres system er lidt kringlet, med først at vælge konto dernæst statistik osv.
  Skrev derfor guide til hvordan du hurtigt kommer i gang og bruger systemet en guide jeg måske selv kunne have brugt 😀

  http://gustavs.dk/blog/2010/08/05/mikkelsenmedia-startguide/

  -gustav

Skriv et svar

Your email address will not be published.