MikkelsenMedia – anmeldelse

MikkelsenMedia er et dansk kampagnebaseret affiliateprogram. Dvs. man kan reklamere for kampagner der løber et stykke tid alt efter annoncørens budget, hvorefter kampagnen stopper, og man er nødt til at udskifte sine annoncer.

  • Stort udvalg – MikkelsenMedia har et pænt udvalg af kampagner, dog er det stort set de samme kampagner som kører på alle andre mediebureauer.
  • Udmærket pris – Betalingen pr. kampagne ligger i den høje ende.
  • Fremragende tools

Der hvor MikkelsenMedia for alvor adskiller sig fra deres konkurrenter, er de værktøjer de har udviklet. Især det de kalder ‘webshop’. Med dette værktøj kan man med et enkelt script generere indhold til et helt lille minisite. Dette har jeg fx udnyttet på 10000kr.dk, og det kan med lethed implementeres på stort set hvilket som helst site – man vælger bare de kategorier der er relevante for ens egen side.

Derudover kan man lave blokke med tekstannoncer i stil med Google Adsense, ligesom der er forskellige muligheder for bannerrotation osv. MikkelsenMedia sørger selv for at opdatere hvilke annoncer der vises af disse scripts, så man slipper for en del administration.

Enkelte ulemper ved MikkelsenMedia er at man skal være momsregistreret, så det er ikke for nybegyndere. Desuden er deres statistik ikke live opdateret, og man kunne også godt ønske sig lidt bedre kontrol med hvilke annoncer der vises i deres scripts.

Alt i alt er MikkelsenMedia et udmærket program som jeg kun kan anbefale at man giver en chance. Besøg MikkelsenMedia