Google AdSense anmeldelse

Der er ikke så meget at sige: Adsense er nr. 1 når det handler om at tjene penge automatisk på sin hjemmeside eller blog. Kom i gang med det samme.

Ok, hvis du vil have lidt mere at vide: Med Adsense indætter du en lille kode på din hjemmeside. Adsense scanner så din hjemmeside og finder automatisk nogle relevante annoncer at vise.  Når koden først er indsat, behøver du aldrig mere at røre ved det igen: annoncerne er altid friske, og Adsense sørger for at måle sin egen performance og optimerer det sådan at de mest effektive annoncer vises på den mest effektive måde i forhold til din side.

Med Adsense slipper man altså for en masse besvær med at optimere annonceindtjeningen for sin side, og man kan bruge kræfterne på andre ting, såsom at skaffe flere besøgende til siden.

Adsense er uden tvivl den nemmeste måde at komme i gang med at tjene penge for nybegyndere. Men det er samtidig en videnskab i sig selv at optimere sin Adsense-indtægt, så hvis man absolut vil bruge tid på at nørkle med det, så kan man også det.

Konklusionen er at hvis du kun skal tilmelde dig ét affiliateprogram, så skal det være Adsense, men Adsense er så specielt at det ikke kan sammenlignes med andre affiliateprogrammer, så det er en god ide at supplere det med mere traditionelle programmer.