«

»

feb 01

Google AdSense anmeldelse

Der er ikke så meget at sige: Adsense er nr. 1 når det handler om at tjene penge automatisk på sin hjemmeside eller blog. Kom i gang med det samme.

Ok, hvis du vil have lidt mere at vide: Med Adsense indætter du en lille kode på din hjemmeside. Adsense scanner så din hjemmeside og finder automatisk nogle relevante annoncer at vise.  Når koden først er indsat, behøver du aldrig mere at røre ved det igen: annoncerne er altid friske, og Adsense sørger for at måle sin egen performance og optimerer det sådan at de mest effektive annoncer vises på den mest effektive måde i forhold til din side.

Med Adsense slipper man altså for en masse besvær med at optimere annonceindtjeningen for sin side, og man kan bruge kræfterne på andre ting, såsom at skaffe flere besøgende til siden.

Adsense er uden tvivl den nemmeste måde at komme i gang med at tjene penge for nybegyndere. Men det er samtidig en videnskab i sig selv at optimere sin Adsense-indtægt, så hvis man absolut vil bruge tid på at nørkle med det, så kan man også det.

Konklusionen er at hvis du kun skal tilmelde dig ét affiliateprogram, så skal det være Adsense, men Adsense er så specielt at det ikke kan sammenlignes med andre affiliateprogrammer, så det er en god ide at supplere det med mere traditionelle programmer.

10 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Torben Jørgensen

  Hej med dig,

  Jeg kan ikke lige finde hoved og hale i din blog her, men jeg læste dit indlæg ang., hvordan man indsætter Google Adsense i på sin WordPress blog.

  Jeg vil bare lige høre dig ad, om du har en god idé til, hvorfor det ikke virker hos mig. Jeg har sat koden ind i tekstfeltet i Widgets, men den sletter selv koden, og der bliver ikke vist noget banner på bloggen.

  Jeg håber, at du har et godt råd til mig og alle andre, der sidder med samme lille problem 🙂

  Mvh
  Torben J.

 2. Ruben

  Når du har indsat koden i tekstfeltet, skal du klikke på ‘færdig’ og derefter ‘gem ændringer’. Det er måske der det går galt, at du skal begge steder. Hjalp det?

 3. Torben Jørgensen

  Hej igen 🙂

  Jeg har gjort tastet både “færdig” og “gem”, men den sletter bare koden. Jeg fatter det simpelthen ikke…?!

  Jeg ved ikke, om man kan sætte en I-frame ind med annoncen på?

  Mvh.
  Torben

 4. Ruben

  Sort. Nej Iframe går ikke fordi adsense så ikke kan scanne indholdet på din side, da adsense koden ligger på en side for sig selv.

  Jeg har ikke lige noget bud på hvad der så er galt.

 5. Torben Jørgensen

  Du får ellers mange tak for hjælpen 🙂

  Jeg finder nok på noget…

  Torben

 6. Rasmus Refer

  Google adsense problemer – -kan vi være blevet blokeret af Google??
  -kan vi være blevet blokeret af Google??

  Et hurtigt spørgsmål, hvis der er nogle der er eksperter i Google adsense..Eller har adgang til et Google adsense værktøj der kan finde fejl i opsætning etc. vil det være super!. Vi er en international business søgemaskine http://www.masterseek.com der har implementeret google adsense programmet på vores site men pludselig i sidste fredags vises annoncerne ikke mere? – kan vi være blevet blokeret af Google? og hvor kan man evt. tjekke det- jeg håber nogle kan hjælpe med nogle gode råd.
  Rasmus Refer, Masterseek mobil 20300606

  Google adsense partner ID: pub-6344649471097982

 7. Ruben

  Så vidt jeg ved får man besked fra google hvis ens side er blokeret. Jeg kan ikke umiddelbart se nogen grund til at din side skulle være blokeret. Prøv evt. googles support.

 8. Ivan

  Hej,
  Har sammen problem som Torben – kan hverken gemme, da det sletter automatisk og jeg har ingen ”færdig” knap…..

 9. Christina

  Hej.

  Jeg ahr lige oprettet en googleadsense bruger.
  Men så finder jeg ud af at man skal have et amerikansk skattekort – og det gider jeg ikke til at bøvle med. Så kan jeg godt modtage min “belønning” uden det der skattekort?

  Mvh. Christina

 10. Ruben

  Hej Christina. Du skal ikke have amerikansk skattekort. Jeg ved ikke hvordan du får den ide. Hvis du får den besked, har du muligvis lavet noget forkert i oprettelsen. Du må nok tage den med googles egen support.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>