Godt nyt fra adfair

UPDATE 22/03/10: Selvom jeg for længst har fået mine penge fra Adfair, er der tilsyneladende stadig problemer. Læs kommentarerne nedenfor.

Kort efter at jeg havde offentliggjort min anmeldelse af Adfair, skete der pludselig noget. Jeg blev kontaktet af Henrik fra Adfair via den e-mail som jeg har registreret hos dem. Henrik skrev at han kunne forstå at jeg havde haft problemer med at få udbetalt penge (uden nogen henvisning til artiklen i øvrigt). Jeg svarede på mailen og uddybede problemet, og i dag har jeg fået udbetalt mine penge.

Det er jo fornemt. Jeg er meget tilfreds. Jeg spekulerer dog lidt på hvad der er foregået her. Der er en klar sammenhæng mellem at jeg skriver et negativt indlæg her på bloggen og at Adfair pludselig reagerer efter et års tavshed.

1. Kan det skyldes at Adfair har skiftet ejer, og den nye ejer er mere bekymret for sine partneres ve og vel end den gamle ejer var?

2. Eller kan det skyldes at at mit indlæg straks røg på forsiden af google når man søger på adfair, og de således bare var interesseret i at lave reputation management og betale for at jeg skulle tie stille, eller ligefrem skrive positivt om dem?

Med andre ord: Er Adfair begyndt at behandle alle deres partnere ordentligt, eller er det kun mig, fordi jeg brokker mig synligt? Skal jeg ændre min anmeldelse af Adfair, nu hvor jeg er blevet betalt? Var det det der var pointen med at betale mig?

Min anmeldelse afhænger imidlertid ikke kun af mine egne direkte erfaringer. Selvom jeg nu har fået mine penge, så er der stadig masser af historier derude om folk der ikke har fået deres penge. Jeg er ikke overbevist om at jeg kan anbefale Adfair til andre, bare fordi de nu har behandlet min sag.

Jeg vil gerne være fair over for Adfair, men også over for mine læsere. Men det er umuligt for mig at bedømme om de virkelig har har skiftet kurs, eller om de bare prøver at lukke munden på de mest højlydte.

Derfor vil jeg meget gerne høre fra andre der har fået deres udestående. Og til dem der har penge til gode hos Adfair, så prøv at skrive til dem igen og se om det virker nu.

Hvis du har din egen blog om affiliate marketing el.lign., så er du meget velkommen til at hjælpe mig og spørge dine egne læsere om der er nogen der har oplevet noget i samme stil med Adfair. Jeg er meget interesseret i at høre andres erfaringer.