Godt nyt fra adfair

UPDATE 22/03/10: Selvom jeg for længst har fået mine penge fra Adfair, er der tilsyneladende stadig problemer. Læs kommentarerne nedenfor.

Kort efter at jeg havde offentliggjort min anmeldelse af Adfair, skete der pludselig noget. Jeg blev kontaktet af Henrik fra Adfair via den e-mail som jeg har registreret hos dem. Henrik skrev at han kunne forstå at jeg havde haft problemer med at få udbetalt penge (uden nogen henvisning til artiklen i øvrigt). Jeg svarede på mailen og uddybede problemet, og i dag har jeg fået udbetalt mine penge.

Det er jo fornemt. Jeg er meget tilfreds. Jeg spekulerer dog lidt på hvad der er foregået her. Der er en klar sammenhæng mellem at jeg skriver et negativt indlæg her på bloggen og at Adfair pludselig reagerer efter et års tavshed.

1. Kan det skyldes at Adfair har skiftet ejer, og den nye ejer er mere bekymret for sine partneres ve og vel end den gamle ejer var?

2. Eller kan det skyldes at at mit indlæg straks røg på forsiden af google når man søger på adfair, og de således bare var interesseret i at lave reputation management og betale for at jeg skulle tie stille, eller ligefrem skrive positivt om dem?

Med andre ord: Er Adfair begyndt at behandle alle deres partnere ordentligt, eller er det kun mig, fordi jeg brokker mig synligt? Skal jeg ændre min anmeldelse af Adfair, nu hvor jeg er blevet betalt? Var det det der var pointen med at betale mig?

Min anmeldelse afhænger imidlertid ikke kun af mine egne direkte erfaringer. Selvom jeg nu har fået mine penge, så er der stadig masser af historier derude om folk der ikke har fået deres penge. Jeg er ikke overbevist om at jeg kan anbefale Adfair til andre, bare fordi de nu har behandlet min sag.

Jeg vil gerne være fair over for Adfair, men også over for mine læsere. Men det er umuligt for mig at bedømme om de virkelig har har skiftet kurs, eller om de bare prøver at lukke munden på de mest højlydte.

Derfor vil jeg meget gerne høre fra andre der har fået deres udestående. Og til dem der har penge til gode hos Adfair, så prøv at skrive til dem igen og se om det virker nu.

Hvis du har din egen blog om affiliate marketing el.lign., så er du meget velkommen til at hjælpe mig og spørge dine egne læsere om der er nogen der har oplevet noget i samme stil med Adfair. Jeg er meget interesseret i at høre andres erfaringer.

20 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Hej Ruben,

  Henrik kontaktede også mig for godt en uge siden med samme spørgsmål. Han spurgte om jeg havde haft problemer med udbetalingen og jeg lavede da hurtigt en reply til ham hvor jeg skrev at jeg ikke havde fået udbetalt en god sum penge fra hans netværk.

  For at være ærlig tror jeg at der er en sammenhæng mellem sider som din og min, hvor vi blandt andet anbefaler affiliate netværker til vores brugere mellem adfairs pludselige kontakt – det ville faktisk undre mig en smule hvis han havde taget kontakt til alle, selv dem som kun har klaget til kundeservice og ikke har postet nogle anmeldelser på deres website. Men som jeg også skrev til Henrik ville jeg helt klart give adfair en ny chance eftersom der er ny “boss” på netværket, men at jeg ville have en klar melding på at det ikke kun var mig, men alle som manglede deres penge som han udbetalte.

  Det er da fremskridt at chefen selv hiver frem om sagen og sørger for der sker noget – han købte jo netværket for 9 millioner danske kroner, så mon ikke han gerne vil have rettet sit rygte lidt?

  Med venlig hilsen,
  Jonathan Miller

  – tak for de fine ord i “New kids on the blog”!

 2. Du skal gøre som du hele tiden har gjort…
  Nemlig at skrive DIN mening om de forskellige produkter..

  Adfair har kun gjort, hvad de SKAL gøre, nemlig at udbetale dig dine penge, som du ærligt har optjent…

 3. Hej med jer alle
  Jeg har med stor interesse læst denne artikel og resten af inholdet på denne side da jeg selv roder med muligheden for at tjene penge via nettet.
  I den forbindelse ville jeg høre om du Ruben (og jer andre) bruger msn eller Skype så vi kunne udvekle lidt flere erfaringer og tricks der?
  Ser frem til at høre fra jer.

  Mvh
  Dennis Olsen

  • Nils on 16. februar 2009 at 02:49

  Hej Ruben

  Faldt over din blog i dag og vil lige fortælle om mine oplevelser med AdFair.

  Jeg har brugt dem i lidt over 8 måneder og har også oplevet at der har været sene betalinger. Men efter at Henrik har købt AdFair tilbage fra Guava så har det kørt perfekt. Men de par gange jeg har skulle rykke for en betaling så er det kommet kommet hurtigt derefter. Så alt i alt så har jeg kun været tilfreds med deres netværk og kan kun se at det bliver bedre i fremtiden.

  • Ruben on 17. februar 2009 at 20:59

  @ Nils: tak fordi du deler af dine erfaringer 🙂

  @ Dennis: Jeg foretrækker at kommunikere via bloggen her, hvor mine vise ord kan opfanges af søgemaskinerne 😉 Du er dog velkommen til at sende mig en mail, hvis du har forslag.

 4. Igen her; behøver du være momsregistreret hos Adfair for at blive partner?

  • Ruben on 6. november 2009 at 13:46

  Nej, det behøver du ikke. Men jeg kan ikke anbefale Adfair.

 5. Jamen jeg takker for din anbefaling, og holder mig væk 🙂

  • klaus on 8. december 2009 at 08:45

  Jeg bruger adfair til en point side, og har så lige opdaget at adfair bare uden videre har slettet over 3000 kr i oktober.! det er sku for meget af det gode!

  • klaus on 13. februar 2010 at 09:10

  oplever tit problemmer hos adfair og derfor vil jeg aldrig mere bruge dem nu har jeg haft flere uheld hos dem, er spændt på at se om min sidste udbetaling kommer her d 15/2…;)

  • klaus on 17. februar 2010 at 13:06

  Når efter jeg har skrevet i denne tråd er jeg blevet kontaktet af henrik fra adfair med en forklaring på hvorfor der var slettet 3000 kr. jeg havde prøvet at komme i kontakt med dem og få en forklaring, har jeg fået nu. og jeg har fået min udbetaling her d 15/2. Så nu tror jeg på adfair virker og ser frem til at bruge dem fremover.

  • Ruben on 18. februar 2010 at 00:32
   Author

  Det er godt at høre, Klaus. Det ser ud til at der er kommet godt styr på Adfair. Jeg har flere gange været i dialog med dem på det sidste, og de lader til at de tager de mange kommentarer om dem seriøst – det er et godt tegn. Så mangler vi bare at de sætter priserne lidt i vejret 🙂

  • Ruben on 4. marts 2010 at 11:35
   Author

  Hej Peter. Det er voldsomme beskyldninger. Er det noget du kan dokumentere i en eller anden grad?

  • Martin on 19. marts 2010 at 17:54

  Hej med jer,

  Jeg er også med i køen af personer der har penge tilgode – har ventet på næsten 25K nu i over en måned ud over den aftalte og lovede frist fra Adfair. Har skrevet og rykket gentagne gange uden nogen svar! Er kommet igennem til Henrik et par gange pr. telefon, hvor der er blevet lovet tilbagevenden med info om, hvornår pengene kan udbetales. Men desværre er Henrik Sode Holm Kærgaard aldrig vendt tilbage. Så der er jo slet ikke kommet styr på en skid i den biks!

  Af omveje ved jeg, at der er nogen, som har endnu større beløb tilgode, som heller ikke er kommet til udbetaling 🙁

  Måske Henrik skulle bruge lidt mere tid på at få lavet nogle kreditter og udbetalt nogle penge, fremfor at spille poker og være besøgsven.

  http://bornholmere.blogspot.com/2009/01/yngre-bornholmsk-erhvervsmand-udrbt-som.html

  God weekend!

 6. Nu har jeg lige været inde og tjekke min konto og gæt selv, jeg mangler ca 1200kr, har ikke fået noget udbetalt siden 2008, så nu er det slut med dem, der findes andre gode steder hvor man får sine penge udbetalt uden problemer

 7. Hej Ruben,

  Der er desværre ikke godt nyt fra Adfair. Mine beløb er godt nok meget små, men jeg har alligevel ikke fået betaling.

  Det drejer sig i første omgang om 500 kr fra April, 2000 kr fra Maj, og 800 kr her i Juni.

  Jeg frygter at jeg ikke får de penge at se, hvilket jo er rigtig ærgerligt. At der kom nye ejere har desværre ikke givet det pust vi alle havde håbet på. Det er simpelthen for ringe.

  Nikolaj Jepsen, [email protected].

 8. Jeg har haft problemer med at få tilgodehavende udbetalt i flere omgange. Så for en stund virkede systenet – efter adskillige mails… Senest er der ikke udbetalt siden februar 2009, og jeg anbefaler klart folk at holde sig langt væk fra AdFair. De er alt andet end fair over for de partnere som leverer pladsen til de overhovedet kunne omsætte annoncerne i første omgang…

  • Steen on 1. december 2011 at 14:40

  Jeg er norsk bruker av Adfair, og har store problemer med dem. De skylder meg over 27.600 kr fra tilbake til juni måned. Jeg har fått mange mailer fra Henrik S. Holm, i tillegg til at han har ringt meg flere ganger. Han har hver gang sagt at han skulle sende pengene, men det har aldri kommet noe.

  Her er min historie:
  http://rikosjett.blogspot.com/2011/10/stol-ikke-pa-adfair-de-betaler-ikke-ut.html

  Jeg har også brukt Euroads, og de har alltid betalt ut det jeg har tjent. Så jeg vurderer fremtidige kampanjer der. Kommer i hvert fall ikke til å bruke Adfair noe mer før de betaler det de skylder

 9. Der er ingen tvivl om, at Adfair skuffer mange. Jeg bruger også flere andre gode kanaler, hvilket jeg også har beskrevet i min e-bog “Sådan tjener DU penge på bannerreklamer”…

  • Sander on 20. april 2012 at 13:16

  Adfair har skam også skuffet mig før, og som Henrik Blunck skriver, så har de sgu nok skuffet mange efterhånden.

  Den dårligste oplevelse jeg har oplevet var dog ikke med Adfair, men med IQMedier. Har haft adskillige kroner stående hos dem, og pludselig skulle jeg da bare have slettet min konto, efter en længere kamp for at få mine penge udbetalt.

  Bedste hilsner,
  Sander

Skriv et svar

Your email address will not be published.