Euroads affiliateprogram – anmeldelse

Euroads er et kampagnebaseret affiliateprogram, dvs. de har en masse kampagner at vælge imellem, som kører et stykke tid, hvorefter man er nødt til at udskifte reklamerne.

Et af de punkter hvor Euroads er interessant ift. lignende affiliateprogrammer, er at de konstruerer mange såkalte surveys, dvs. kampagner som er udformet som forbrugerundersøgelser eller tests a la hvilken type mor er du? eller hvilken sex and the city-pige er du? Dybest set er disse surveys dog bare en anledning til spørge folk om de ikke har lige lyst til at købe eller abonnere på et eller andet og således generere nogle leads på de andre kampagner Euroads kører med. Da disse surveys indeholder mange lead-muligheder, kan man potentielt tjene en del på dem.

Man kan diskutere etikken i den slags surveys, men hvis man ikke har moralske skrupler, kan de være ganske effektive.

Men Euroads generelt:

Plusserne:

  • Rigtig mange kampagner at vælge imellem, og ofte unikke kampagner som du ikke finder i andre netværker.
  • Brugervenligt.
  • Let at blive partner.
  • Ikke noget minimumsbeløb for at udbetale penge.

Minusserne:

  • Priserne er ikke de højeste på markedet (men bestemt heller ikke de laveste).

Min konklusion er at det er et udmærket program, især for nybegyndere da man får adgang til mange kampagner, og man behøver ikke tjene store beløb for at få udbetalt penge. Erfarne webmastere vil sikkert kunne finde på noget interessant at bruge deres surveys til.

Besøg Euroads