EtailMedia affiliateprogram – anmeldelse

UPDATE 31.01.10: Mine seneste oplevelser med EtailMedia gør at jeg er blevet en lille smule mistænksom over for EtailMedia.

EtailMedia er et relativt ungt affiliateprogram som tidligere gik under navnet MinReklame. Gennem EtailMedia kan man vise reklamer for et mindre udvalg af kampagner.

Jeg har været medlem af EtailMedia over længere tid, men haft svært ved at finde dem interessante: Der var for få kampagner, ingen interessante unikke kampagner, og priserne var generelt lavere end hvad man kunne finde andre steder.

På det seneste er der dog kommet lidt mere gang i den på alle punkter. Jeg har fundet nogle unikke kampagner som jeg synes var værd at benytte, fx Penge & Privatøkonomi, som pt. ikke er i nogen af de andre netværker jeg bruger. Dels er begyndt at føre en mere aggressiv prispolitik, hvor deres målsætning er at være det netværk der giver den højeste pris.

På flere af deres kampagner har EtailMedia således indført prisgaranti. Det betyder at hvis du finder samme kampagne et andet sted til en højere pris, så lægger EtailMedia 5 % oveni den pris. Desværre er der endnu ikke prisgaranti på alle deres kampagne, men der bliver jævnligt føjet flere til.

Alt i alt vil jeg sige at EtailMedia er værd at holde øje med. De får flere og flere interessante kampagner, og på mange kampagner har de markedets absolut bedste pris – med garanti.

EtailMedia er åbne over for forslag til nye kampagner, så hvis man har en særlig annoncør, man er vild med, kan man jo foreslå det over for EtailMedia og se om de kan forhandle en bedre pris i land, end hvad konkurrenterne tilbyder.

Besøg EtailMedia