Affiliateprogrammer

Har du en kommentar eller et spørgsmål til min liste over affiliateprogrammer, så skriv det i kommentarfeltet nedenfor.

Du er også velkommen til at foreslå nye affiliateprogrammer.

24 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

  • Allan on 24. januar 2009 at 12:42

  Hej.

  Jeg har selv lige startet en blog der omhandler isenkram (www.isenkramnyt.dk) og vil jo gerne tjene lidt penge på det samtidig. Jeg har kigget meget på din list af anbefalede programmer og har også tilføjet nogle. Dem jeg ikke har tilføjet er dem hvor man skal have en CVR-registrering. Altså at man skal være et firma (går jeg udfra) Så vil jeg bare lige høre dig om du også er CVR-registreret og om der er nogle gode tips og tricks til det.

  Jeg overvejer nemlig også at registrere mig som enkeltmandsfirma men kan det svarer sig. og er du registreret som privat person på nogle programmer og som firma på de programmer hvor man SKAL være CVR-registreret. eller har du alle programmer registreret som dit firma.. Det virker lidt indviklet hvordan man lige gør det hele smartest..

  Håber du vil hjælpe med det..

  Mvh
  Allan

  • Casper on 25. januar 2009 at 13:47

  Hej Allan,

  Jeg vil lige komme med mit indlæg. Hvis du virkelig gerne vil prøve at tjene nogle penge via din hjemmeside/blog, så vil jeg anbefale dig at blive registeret som firma. Det er nemmere end det lyder, og du skal egentlig blot sørge for holde regnskab. Det giver de i øvrigt også mulighed for trække udgifter fra til webhotel, domæne o.s.v.

  Med venlig hilsen
  Casper

  • Ruben on 25. januar 2009 at 20:22

  Allan, jeg har først lige momsregistreret mig selvom jeg har lavet dette i flere år. Hvis du omsætter for over 50.000 kr. så SKAL du momsregistreres. Hvis du omsætter for mindre, er det valgfrit. Jeg har dog ikke regnet på hvad der kan betale sig.

  Hvis du vil benytte nogle af de affiliateprogrammer der kræver cvr-nummer, ja så er du jo nødt til det. Jeg har registreret mig som firma hos alle de affiliateprogrammer der skelner mellem firma og privatperson.

  • Allan on 25. januar 2009 at 21:55

  Hej Casper og Ruben.

  Tak for jeres svar 🙂 Jeg tror da vist jeg CVR-registrere mig i morgen. Men udover at tjene mere end “private” tænkte jeg om der var andre fordele eller tips og tricks som i kan give videre til en grøn nybegynder som mig?

  Kom endelig med en masse tips og trick 😀

  På forhånd tak

  Allan

  • Allan on 27. januar 2009 at 18:22

  Det var der ikke nogen af jer der havde eller?

  • Ruben on 27. januar 2009 at 19:08

  Næh, jeg tror ikke rigtig der er så mange ekstra tips og tricks for momsregistrerede. Hvis du opdager nogle, så sig lige til 🙂

  Dvs. der er da sådan noget som at købe bil på gulde plader. Er det sådan noget du efterlyser?

  • Allan on 27. januar 2009 at 19:12

  ja det er lige præcis sådan noget jeg efterlyser. bil, telefon, internet osv. 🙂 alle goderne der er ved det at være selvstændig. Fiduser fiduser er jo gode at kunne. Skal nok også sige til hvis jeg finder nogle.

  • Ruben on 27. januar 2009 at 19:17

  Uha. Det er vist bare et spørgsmål om skattemoral hvor meget man vil udnytte det 😉

  • Allan on 27. januar 2009 at 19:51

  Hehe okay. Så må vi se. Men ved du om der er et sted man kan læse om de her ting på menneskesprog. Synes godt det kan blive lidt kryptisk når skattefolk fortæller om deres egne regler..

 1. Jeg er uenig med dig Ruben, i at både Etailmedia og Webgains ikke er anbefalelsesværdige. Det er rigtigt, at hverken Etailmedia eller Webgains har mange unikke kampagner, men Etailmedia er både lydhøre overfor forslag og idéer til nye (unikke) kampagner og de udbetaler til tiden med et minimum af administration fra udgiverens side og har prisgaranti på flere af deres kampagner. Hvad angår Webgains er der mange forskellige kampagner at vælge imellem og vi kan håbe, at der i fremtiden vil komme flere unikke kampagner end der er nu, men det synes jeg der er mange af de danske affiliatenetværk der kunne klare at få.

  Måske du skulle lave din liste med 3 kategorier istedet for 2? Kategorierne kunne fx. være “anbefalede netværk”, “rum til forbedringer” og “ikke-anbefalede netværk” og give begrundelser for klassificeringen i alle 3 kategorier, så det bliver lettere for dine læsere at finde rundt i “junglen” af affiliatenetværk.

  • Ruben on 17. februar 2009 at 21:21

  Tak for dine kommentarer, Bjarke. Jeg er enig med dig i at det ikke er helt fair behandling jeg har givet. Det er en fin ide med en tredje kategori. Det vil jeg gøre, og smide dem der i når jeg har givet dem en mere grundig anmeldelse.

 2. Er der udfordringer i forhold til at have flere affiliateprogrammer kørende på samme side – her tænker jeg på om der er nogle af de ovenfor nævnte der beder om eksklusivitet eller kan man have alle dem kørende man har lyst til?

  • Ruben on 4. marts 2009 at 22:14

  Hej Jette. Der er ikke mig bekendt nogen af de nævnte affiliateprogrammer der forlanger eksklusivitet. Dog er der et krav fra Google Adsense om at man ikke må bruge andre programmer der præsenterer annoncer så de kan forveksles med adsense.

  Så kan der selvfølgelig være andre problemer, såsom at man spreder sin indtjening ud, hvorved der går længere tid inden man når et evt. udbetalingsmål. Og så er der ekstra administration, og man får en hulens masse e-mail om kampagneopdateringer osv.

  Jeg bruger selv typisk 4-5 programmer meget aktivt, og jeg vil klart anbefale at man spreder sig over mere end 1 program for at få den bedste pris og det bedste udvalg af kampagner.

  • Simon on 14. april 2009 at 19:52

  Hej
  Jeg er grøn inden for området men synes det er meget spændende. Har en side kørendemed affiliate programmer fra udlandet. Når nu pengene “ruller ind” 😉 har I så gode forslag til hvordan jeg får dem overført til DK? Bare direkte til min bankkonto? Eller er der fordele ved at få det overført til noget PayPal først?

  Jeg går med samme overvejelser om at lade mig momsregistrere. Men igen, jeg er lige begyndt og synes måske det er overkill at momsregistrere sig for nogle få hundrede kroner. Her i starten.

  Opgiver I ALT eller hvad? Måske dumt spørgsmål at stille her. Men jeg mener hvis man begynder at få mindre beløb overført til sin konto hver måned, bliver det “fanget”.

  • Ruben on 14. april 2009 at 20:32

  Jeg vil selv helst have pengene direkte ind på min bankkonto – så hurtigt og gebyrfrit som muligt. Jeg tvivler på at der er en fidus i at tage dem ind over en anden konto først. Så vil de sikkert også bare have en bid af kagen.

  Jeg vil opfordre dig til at betale skat. Glæd dig over at du ikke bare tjener penge selv, men også bidrager til samfundet. Så slipper du også for spekulationer og bekymringer om du mon nu bliver fanget.

  • Simon on 14. april 2009 at 20:49

  Det er rigtigt. Jeg må nok også få mig registreret. Når indtægten lige kommer lidt højre end knap 200 kr 🙂

  Jeg overvejer også at lave subdomæner til små hjemmesideprojekter. Så kan man jo altså købe et domæne senere. Men jeg er i tvivl om jeg skal gøre det på min egen private hjemmeside eller om som du, købe et seperat nyt domæne som en legeplads.
  Kan ikke lige gennemskue om der er en ulempe i at bruge mit private domæne. Der er lidt private billeder og den slags, men kun dem som andre gerne må se i forvejen.

  • Ruben on 14. april 2009 at 20:55

  Jeg synes det er en udmærket ide med en masse subdomæner til småprojekter. Det er jeg selv begyndt på. Jeg har købt et særligt domæne til formålet. Du kan læse mere om det her: https://araknosofi.dk/eksperimenter/min-nye-affiliatemarketinglegeplads/

  • Simon on 14. april 2009 at 21:00

  Ja, den læste jeg og det var det der har indspireret mig til at forsøge nogle små projekter.
  Men spørgsmålet er om det er ok at bruge mit private domæne eller om jeg skal købe et domæne?

  Du kunnet jo også have benyttet araknosofi.dk til dine subdomæner. Så har du købt det andet domæne fordi det var nemmere at oprette de forskellige blogs der, eller fordi du gerne ville holde de små projekter helt adskilt fra araknosofi.dk?

  • Ruben on 14. april 2009 at 21:05

  Jeg kunne lige så let have gjort det på dette domæne, men jeg ville bare gerne holde det adskilt.

  • klaus on 5. juli 2009 at 00:48

  Har det nogen betydning for ens domæne hvis man laver nogle små projekter på subdomæne??

  • Ruben on 5. juli 2009 at 09:25

  Klaus: Nej det tror jeg ikke. Hvis indholdet på dine sider er i modstrid med hinanden, kan det dog virke utrolværdigt hvis dine besøgende opdager det.

  • Peter on 6. april 2011 at 21:23

  Hej Ruben,

  kan se at du mangler http://www.namoffers.com i din liste over affiliateprogrammer.

  • Ruben on 7. april 2011 at 07:30
   Author

  Tak for tippet. Jeg tjekker det ud.

 3. Hey guys, vi har startet et mindre affiliate program for iphone appet PizzApp, som også bliver til et Android app inden længe. 50 øre per download og 1 kr per bestilling via appet. Devicet er linked til affiliaten “for life” 🙂 Se mere på affiliate.pizzapp.dk

Skriv et svar

Your email address will not be published.