Adservice Media – anmeldelse

Adservice er et kampagnebaseret affiliateprogram, dvs. der kommer hele tiden nye kampagner til som man kan reklamere for, men de er der kun en tidsbegrænset periode, og så skal man udskifte sine reklamer.

Kampagneudvalget er pænt, men de fleste kampagner findes også i andre netværker. Indimellem har de dog nogle unikke kampagner.

På den positive side er Adservice det affiliateprogram som giver den højeste betaling af de programmer jeg kender (enkelte kampagner overgås af partner-ads). Det alene er jo grund nok til at man gerne vil være partner. Adservice er måske det program der lige kan booste din indtjening et par procent.

Til gengæld er programmet så blottet for enhver form for features. Der er ikke engang prægenereret en html-kode som man kan kopiere og sætte ind på sin side. Man skal også selv hoste bannere, hvilket gør at man skal være på mærkerne hvis en kampagne udskifter bannermaterialet. Det er heller ikke muligt at opdatere sine stamoplysninger på hjemmesiden.

Et andet minus er at man skal optjene 1000 kr. før de udbetaler. Det er mange penge hvis man er nybegynder.

På mange måder er Adservice altså et temmeligt primitivt program. De har tilsyneladende brugt alle deres resurser på at give en høj kommission i stedet for at hyre en webmaster til at give lidt funktionalitet.

Konklusionen er at Adservice er værd at bruge hvis man ikke har noget imod at gøre arbejdet selv. Om de ekstra % man tjener, er det ekstra arbejde værd, afhænger af hvor meget trafik man har, og om man orker.

Jeg bruger selv Adservice jævnligt til udvalgte, særligt højt betalte eller unikke kampagner.

Besøg Adservice