Adfair affiliateprogram – Hold dig langt væk!

UPDATE 31. januar 2010: Jeg har fået flere henvendelser fra Adfair som er kede af at dette indlæg ranker højt på google når man søger på Adfair. De mener at der er blevet taget hånd om mange af de problemer folk haft. Det vil jeg ikke bestride. Jeg ser dog stadig ingen grund til at anbefale et samarbejde med dem.

UPDATE d.12 februar 2009: Efter jeg skrev dette indlæg, fik jeg en reaktion fra Adfair, som nu har udbetalt de penge de skyldte mig. Min vurdering af Adfair vil muligvis blive revideret på baggrund af dette, afhængig af om der kommer tilbagemeldinger fra andre der har fået løst deres problemer med Adfair.

Adfair er et dansk affiliateprogram, hvor man kan reklamere for forskellige kampagner. Før jeg lærte andre kampagnenetværker at kende, brugte jeg dem en del. Nu har jeg ikke meget positivt at sige om dem.

Først og fremmest: Adfair udbetaler ikke! Eller der er i hvert fald meget ofte problemer med udbetalingerne. Jeg manglede selv en udbetaling på 2400 kr. fra starten 2008. (Jeg har dog fået pengene udbetalt efter at jeg skrev dette indlæg)

Desuden: Adfair svarer ikke på henvendelser. Jeg har skrevet et hav af e-mails (også andet end rykkere) og man får aldrig en reaktion fra dem.

Allerede nu burde folk sige “ok jeg holder mig væk”, men for lige at slå det fast, for dem der alligevel tænker at der måske er noget at hente:

 • Adfair har ingen unikke kampagner.
 • Deres priser er ca. 20 % dårligere end konkurrenterne.
 • De har ingen særlige tools.

Så selvom du gerne ville tage chancen og håbe på at du får dine penge, så er der stadig ikke noget incitament for at benytte Adfair. De kan simpelthen ikke noget som andre ikke gør bedre. Prøv fx Euroads.

Det er i øvrigt ikke bare mig der har været uheldig. Tjek fx disse indlæg fra Amino, 1000kr.dkMikkelJuhl, Britt Malka, og du kan sikkert selv finde flere.

Am I making myself clear?

Og smid dog endelig en kommentar hvis du også er blevet røvet af Adfair, eller hvis du helt uventet skulle have en unik grund til at anbefale dem.

11 kommentarer

Spring til kommentar-formularen

 1. Jeg har også selv, som publisher, et beløb til gode hos Adfair fra august 2008, der aldrig er løbet ind på min konto, men efterfølgende måneder er der gået penge ind fra Adfair, hvilket undrer mig.

  Jeg har for nyligt læst, at direktør i Adfair, Henrik Holm Nielsen, har købt Adfair for ikke mindre end 9 mio kr. og det er godt nok mange penge for en virksomhed, der åbenbart har problemer med at udbetale penge og derved sætter sig selv, som dit indlæg også viser, en rigtig dårlig situation.

  Og når selv annoncørerne blander sig i debatten med dårlige erfaringer*), dømmer jeg ikke forretningen mange chancer…

  *) http://www.amino.dk/forums/p/46311/305337.aspx#305337

  Jeg håber, at med salget, bliver skeen ført over i den anden hånd, og vi kan få Adfair tilbage på banen.

  Læs mere om salget på http://www.finansnyheder.dk/news/ShowNewsStory.aspx?StoryId=10122935

  • Ruben on 30. januar 2009 at 00:05

  Pyha. Jeg kunne godt bruge 9 mio. mere fornuftigt. Gad vide om han har googlet Adfair på forhånd? Jeg mener, bare fordi han laver om på tingene, forsvinder alle de negative omtaler på nettet jo ikke bare sådan.

  Men han kan jo selvfølgelig altid hyre concept-i til at begrave de negative omtaler 🙂

  • miss_amalie on 2. februar 2009 at 18:32

  Det hører jo lige med til historien at selvsamme direktør solgte adfair for noget i omegnen af 16 mio til Guava Media for 10 måneder siden. Så må den måde er det vel ikke så dårlig en handel 😉

  • Ruben on 12. februar 2009 at 12:37

  Jeg har nu fået de penge som Adfair skyldte mig. Læs hele indlægget her: https://araknosofi.dk/affiliateprogrammer/godt-nyt-fra-adfair/

  • Daniel on 24. februar 2009 at 13:12

  Hej Ruben,

  Mit spørgsmål går på hvordan du kan tjene så meget på sponsorcar, når man enten skal købe noget eller bestille noget for at få de leads…???

  • Ruben on 24. februar 2009 at 14:59

  Hej Daniel. Man kan tjene penge på at henvise andre til Sponsorcar, hvilket du kan læse her: https://araknosofi.dk/affiliateprogrammer/sponsorcar-affiliateprogram-anmeldelse/

  Det er mest sådan jeg tjener på dem, og kun i lille grad ved at benytte deres leads.

  (hvis du her flere kommentarer om Sponsorcar, så skriv gerne i pågældende indlæg, og ikke her hvor det handler om Adfair 😉 )

 2. Jeg har også haft mine stridigheder med Henrik fra Adfair, og jeg kan heller ikke anbefale dem. Bruger dem ganske sjældent. Jeg foretrækker ganske klart IQMedier eller EuroAds. De betaler altid til tiden, og som du også siger har de en højere betaling pr. lead.

  Sjovt nok fik firmaet ros i starten, men de glemte tydeligvis hvem der bringer omsætningen hjem til firmaet. De gange jeg har skrevet på nettet har jeg også fået svar, men ellers er tavsheden larmende.

  Så helt enig: du får KUN betaling når du brokker dig. Det er vel også en form for reputation management… 🙂

  • Allan on 25. februar 2010 at 11:26

  Har også dårlige erfaringer med dem. Læs evt. mit blogindlæg: http://adfair.xtrablog.dk/

  PS. Du må gerne tilføje linket til listen i dit indlæg.

  • Roger on 15. december 2010 at 10:09

  Henrik om Adfair, virker som en meget venlig mand, der vil hjælpe dig med at salg, men holde sig langt væk ….. Det betaler sig ikke ud, kæmpe dårlig service, når du ringer … de skal sortere det ud, men din ikke giver en lort … bare fjoller rundt i hele virksomheden, har jeg mistet en masse penge på dem

  mere svindel firma, kan du søge længe efter

  Roger

  • Steen on 6. december 2011 at 12:59

  Der er simpelthen ingen penge at hente hos dem. De skylder mig et større beløb og jeg har bare opgivet. Især da jeg opdagede de var under konkurs i sverige: http://www.wn.se/t1051113.html vidste jeg at jeg kunne vinke farvel til mine penge.

 3. I starten var der flere smart-guys som miskrediterede, at der var problemer. De forsvarede denne Henrik Sode Holm – og jeg ved ikke om de har haft specialaftaler om at tale godt om ham, men jeg anbefaler helt klart enten EuroAds eller RepayMedia, for dér kommer betalingen fuldstændig som aftalt.

  Det med bannerreklamer er nu engang noget jeg satte mig grundigt ind i for lang tid siden, og jeg kan i dag kun grine af dem som prøvede at spille smarte på området. Deres troværdighed er nær nulpunktet, og de må græmme sig over det de i sin tid skrev.

  Jeg foretrækker at kalde en spade for en spade og en skovl for en skovl, frem for et løfteinstrument.

  God påske. 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published.