Adfair affiliateprogram – Hold dig langt væk!

UPDATE 31. januar 2010: Jeg har fået flere henvendelser fra Adfair som er kede af at dette indlæg ranker højt på google når man søger på Adfair. De mener at der er blevet taget hånd om mange af de problemer folk haft. Det vil jeg ikke bestride. Jeg ser dog stadig ingen grund til at anbefale et samarbejde med dem.

UPDATE d.12 februar 2009: Efter jeg skrev dette indlæg, fik jeg en reaktion fra Adfair, som nu har udbetalt de penge de skyldte mig. Min vurdering af Adfair vil muligvis blive revideret på baggrund af dette, afhængig af om der kommer tilbagemeldinger fra andre der har fået løst deres problemer med Adfair.

Adfair er et dansk affiliateprogram, hvor man kan reklamere for forskellige kampagner. Før jeg lærte andre kampagnenetværker at kende, brugte jeg dem en del. Nu har jeg ikke meget positivt at sige om dem.

Først og fremmest: Adfair udbetaler ikke! Eller der er i hvert fald meget ofte problemer med udbetalingerne. Jeg manglede selv en udbetaling på 2400 kr. fra starten 2008. (Jeg har dog fået pengene udbetalt efter at jeg skrev dette indlæg)

Desuden: Adfair svarer ikke på henvendelser. Jeg har skrevet et hav af e-mails (også andet end rykkere) og man får aldrig en reaktion fra dem.

Allerede nu burde folk sige “ok jeg holder mig væk”, men for lige at slå det fast, for dem der alligevel tænker at der måske er noget at hente:

  • Adfair har ingen unikke kampagner.
  • Deres priser er ca. 20 % dårligere end konkurrenterne.
  • De har ingen særlige tools.

Så selvom du gerne ville tage chancen og håbe på at du får dine penge, så er der stadig ikke noget incitament for at benytte Adfair. De kan simpelthen ikke noget som andre ikke gør bedre. Prøv fx Euroads.

Det er i øvrigt ikke bare mig der har været uheldig. Tjek fx disse indlæg fra Amino, 1000kr.dkMikkelJuhl, Britt Malka, og du kan sikkert selv finde flere.

Am I making myself clear?

Og smid dog endelig en kommentar hvis du også er blevet røvet af Adfair, eller hvis du helt uventet skulle have en unik grund til at anbefale dem.